AÇIK ÖĞRETİME AKADEMİK DESTEK

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BU KONUDA İYİ BİR İLERLEME KAT ETMİŞ

Uygulanan projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Üniversitesi İnşaat Fakültesi öğrencisi Deniz Kizir, şunları söyledi:

 

“Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesinin birlikte yürütmüş olduğu Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesine dahilim. Elimden geldiğince annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize bir şeyler öğretmeye çalışıyorum. Burada kendilerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlara yeni bilgiler öğretirken, biz de onlardan yeni bilgiler öğreniyoruz. Bugün üçgende açılar konusunu işledik. Her hafta farklı konular anlatılıyor. Ben, Adıyamanlıyım. Adıyaman’da da okuma-yazmayı bilmeyen, açık öğretim sisteminde okuyan kardeşlerimiz var. Onlar böyle imkanlardan faydalanamıyor. Şehitkamil Belediyesi bu konuda iyi bir ilerleme kat etmiş. Burada sağlanan imkanların bizim memleketimizde de olmasını istiyoruz.”

 

BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE OKUYORUM

Eğitimini devam ettirdiği için mutlu olduğunu kaydeden kursiyer Fatma Kaya, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bize bu imkanları sağladığı için çok teşekkür ediyorum.  Geçmişte okuyamadım. Şimdi Başkanımızın sayesinde okuyorum” diye konuştu.