_525.jpg)
AÇIK ÖĞRETİME AKADEMİK DESTEK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BU KONUDA İYİ BİR İLERLEME KAT ETMİŞ
Uygulanan projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Üniversitesi İnşaat Fakültesi öğrencisi Deniz Kizir, şunları söyledi:
“Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesinin birlikte yürütmüş olduğu Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesine dahilim. Elimden geldiğince annelerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize bir şeyler öğretmeye çalışıyorum. Burada kendilerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlara yeni bilgiler öğretirken, biz de onlardan yeni bilgiler öğreniyoruz. Bugün üçgende açılar konusunu işledik. Her hafta farklı konular anlatılıyor. Ben, Adıyamanlıyım. Adıyaman’da da okuma-yazmayı bilmeyen, açık öğretim sisteminde okuyan kardeşlerimiz var. Onlar böyle imkanlardan faydalanamıyor. Şehitkamil Belediyesi bu konuda iyi bir ilerleme kat etmiş. Burada sağlanan imkanların bizim memleketimizde de olmasını istiyoruz.”
BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE OKUYORUM
Eğitimini devam ettirdiği için mutlu olduğunu kaydeden kursiyer Fatma Kaya, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bize bu imkanları sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Geçmişte okuyamadım. Şimdi Başkanımızın sayesinde okuyorum” diye konuştu.
Haberler
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DE GENÇLİK, BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAK
ŞEHİTKAMİLLİ KADINLAR HAYATA RENK KATTI
BAŞKAN YILMAZ’A BATIKENT’TE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL'DE 05.05.2025 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ’NE 3’Ü 1 ARADA PARK
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ SARILAR’DA YILLARIN SORUNUNU ÇÖZDÜ