AIESEC ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi toplantı salonunda öğrencileri kabul eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle tek tek tanışarak hangi okulda hangi bölümü okuduklarını sordu. Gaziantep ve Şehitkamil İlçesi hakkında kısa bir brifing veren Başkan Fadıloğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dünya Bize Katılıyor Projesi hakkında bilgiler veren AIESEC Gaziantep Yönetim Kurulu üyesi Mazlum Karataş; “Türkiye’ye 20 farklı ülkeden, 35 üniversite öğrencisi ile Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettik. Gaziantep’teki lise öğrencilerine zaman yönetimi, liderlik, proje yönetimi, takım çalışması gibi bir çok eğitimler verdik. 1.5 ay süren proje süresince öğrencilere İngilizce konuşabilecekleri ortam yaratmak, farklı kültürleri tanıtmak ve çeşitli eğitimlerle kendi potansiyellerinin farkına vararak hedeflerini belirlemelerine yardımcı olmalarını amaçlandık” dedi.

Ziyaret ve konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

AIESEC Gaziantep Yönetim Kurulu üyesi Mazlum Karataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na AIESEC vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ettiklerini belirtti.