AİLE SICAKLIĞINDA PİKNİK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAYANLAR FELEKTEN BİR GÜN GEÇİRDİ

Bayanların vazgeçilmez yeri olan Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Sosyal Tesislerdeki bayan üyeler Dülük Tabiat Parkında bir araya geldi. Şölen havasında geçen eğlencede bayanlar gönüllerince bir gün geçirdiler. Bayanlar için müzik yarışma ve eğlence şeklinde hazırlanan günde çocuklar da kendileri için gelen animasyon ekibi sayesinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Sekiz Sosyal Tesisin katıldığı yağlı köfte yarışmasında ilk üçe giren Sosyal Tesisler ödüllerini Başkan Fadıloğlu’nun elinden aldı.

GELENEKSEL OLARAK HER SENE EĞLENCELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Dülük Tabiat Parkı içerisinde yapılan bayanların moral ve dayanışma eğlencesine katılan Başkan Fadıloğlu ; “ Sosyal Tesislerimiz bünyesinde faaliyet gösteren bayanlarımızın aralarındaki birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak amacıyla böyle bir eğlence tertipledik. Her sene bunu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bayanlarımız kendi aralarında yağlı köfte yarışması yaptılar. Burada amaç eğlenmek ve güzel bir gün geçirmekti. Bunu sağlayabildiysek ne mutlu bize” dedi.

BELEDİYEMİZ SAYESİNDE ÇOK GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK

Eğlence dolu gönüllerince bir gün geçirdiklerini dile getiren bayanlar; “Burada düzenlenen bu etkinliğe normal şartlarda katılma durumumuz yoktu. Fakat Belediyemiz bizlere yardımcı oldu ve buraya gelme fırsatı bulduk. Bizim için çok güzel ve çok eğlenceli bir gün oldu. Bize bu etkinliği düzenleyen Belediyemize ve Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Eğlence sonunda yağlı köfte yarışmasında dereceye giren bayanlara Başkan Fadıloğlu çeşitli hediyeler verdi.