AİLELER BAŞKAN FADILOĞLU'NU ÇOK SEVİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN BÜYÜK - KÜÇÜK HER BAYANA KARANFİL

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karacaoğlan sosyal tesisi aile merkezlerindeki bayanlarla sohbet etti ve çocukların ile şarkılar söyledi. El ve Makine Nakış kursunu da ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, yapılan çalışmaları inceledi ve bayanların yaptıkları el emekleri göz nurları olan nakışları nasıl değerlendirebilecekleri hakkında da fikir verdi.

 

BİZLER SİZLERİN TEMSİLCİSİYİZ 

Sosyal belediyeciliği tabana yayarak, yapılan sosyal tesislerle ve buradaki aktivitelerle ailelere verdiği önemi her projede dile getiren Başkan Fadıloğlu, yapılan bu hizmetlerin tamamının vatandaşın kendi malı olduğunu ve bunlara ailelerin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Başkan Fadıloğlu; “Bizler sizin emanetlerinizi en uygun şekilde kullanmak için sizlerin temsilcisi olarak buralardayız. Bizim anlayışımızda ben yok biz varız. Sizler bu tesislerden faydalanıp bir Allah razı olsun derseniz bize en büyük mükâfatı vermiş olursunuz” dedi.

 

HEM ÖĞRENİYORUZ HEM ÜRETİYORUZ 

Evde oturmak yerine Karacaoğlan sosyal tesisine gelip bilmediklerini öğrendiklerini belirten kursiyer Neslihan Aydın ve Ayşegül Ödemiş konuşmalarında; “Karacaoğlan sosyal tesisine gelerek zamanımızı faydalı ve doğru kullandığımıza inanıyoruz. En azından burada bir şeyler öğreniyoruz ve üretiyoruz.  Bizler için artı bir değer. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizleri ziyaret ettiği için ve bu imkanları sunduğu için teşekkür ediyoruz” dediler.

 

El ve makine nakış hocası Ayşegül Çevik ise, bayanların Karacaoğlan sosyal tesisine ilgilerinin yoğun olduğunu ve burada ki yaşantının ailelerin eksik kalan yaşamlarının tamamlanan kısmı olduğunu vurguladı. Ayrıca Şehitkamil sosyal tesisleri ile bayanların ufuktaki hayallerine bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti.