AİLELER İFTAR SONRALARI EŞREF BİTLİS PARKINDA BULUŞUYOR

ARTIK PARKIMIZ İNSANLARA GÜVEN VERİYOR

Merveşehir mahallesinde bulunan Eşref Bitlis Parkı vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor. Ramazan ayının sıcak geçmesinden dolayı açık havada çimenler üzerinde iftarlarını açan vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar Eşref Bitlis Parkını dolduruyorlar. Geçtiğimiz yıllarda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun özel olarak günlerce ilgilendiği ve Merveşehir mahallesine kazandırdığı Eşref Bitlis Parkı, her geçen gün vatandaşların beğenisini çekiyor. Yolla arasındaki kot farkı ve kapalı yapısından dolayı art niyetli kişilerin barınağı halinde olan park, şimdi ise günün her saati insanların oturup vakit geçirdiği, birbirleriyle sohbet ettiği ve çocukların gönüllerince eğlendiği bir yer haline gelerek herkesin beğenisini kazandı. Parkın içinde bulunan halı sahanın kalkması ve yerine Alleben 2 yüzme havuzunun yapılması vatandaşların en çok sevindiği nokta oldu.

DAHA ÖNCELERİ AİLEMİZLE BİRLİKTE GELEMİYORDUK

Daha önceleri parka kimsenin cesaret edipte giremediğini ama şuan gecenin geç saatlerine kadar oturduklarını dile getiren semt sakinleri, bu mutluluğu kendilerine yaşatan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Parkın eski halini bilen semt sakinleri; “ Daha önceleri parkımıza ailemizle birlikte girmemiz imkansızdı. Her türlü insan gelir ve bizleri rahatsız ederdi. Bizde ailemizle birlikte parka çıkmaya cesaret edemezdik. Başkanımız ve ekibi buraya gelerek, günlerce incelediler. Parkımızın etrafında duvar vardı ve yol ile mesafesi bulunuyordu. Şeffaf bir görünüme kavuşması için duvar kaldırıldı ve yüzlerce hafriyat dökülerek yol ile park aynı kot farkına geldi. Bu yapılanlar inkar edilemez. Şuan gecenin saat kaçı olmuş hala çocuklar, kızlar, aileler rahat rahat oturuyor ve oynuyorlar.

ALLEBEN 2 MAHALLEMİZE DEĞER KATTI

Parkın içinde bulunan halı sahanın kalkmasından dolayı da çok mutlu olduklarını belirten aileler; “Akşamları sesten gürültüden duramıyorduk. Şuan halı sahanın burada olmaması bizim için artı bir değer. Diğer güzel bir olay ise buradaki evlerimize ve mahallemize renk katan Alleben 2 yüzme havuzunun buraya yapılması. Bu hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyoruz dediler.