AİLELER ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NE DUA EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi’nin çok amaçlı olarak yaptırdığı tesislere gelen aileler faaliyetlerden oldukça memnun olduklarını kaydetti. Özellikle ana sınıfı olan bölüme yoğun ilgi gösteren aileler öğretmenlerin ve görevlilerin verdiği eğitimden son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

Özgürlü mahallesindeki sosyal tesiste anaokulu öğretmenliği yapan Saniye Bircan, iki devre halinde eğitim verdiklerini dile getirdi. Toplam 50 çocuğa eğitim verdiklerini anlatan Bircan, “Amacımız çocukların sosyalleşmesidir. Çeşitli el becerileri, okul öncesi hazırlıklar harflerin tanınması, rakamlar gibi konularda ders veriyoruz. En önemli konu sosyalleşmeleridir. Birbirleriyle konuşma, yardımlaşma gibi konularda eğitmeye çalışıyoruz. Gelen çocuklarda genellikle konuşma bozuklukları vardı. Merkezimizin desteğiyle bu konuda ciddi bir mesafe aldık. Bu konuda aileler de önemli derecede destek veriyor. Yapılan hizmetten memnun olan ailelerimiz bize ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na dua ediyorlar” dedi.

Çocuklarını eğitim merkezine getiren veliler ise yaptıkları açıklamada, “Bu hizmeti verdikleri için Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın davranışlarında ciddi derecede değişim var. Tesislere gelerek hem çocuklarımızın eğitim görmesini sağlıyoruz hem de kendi zamanımızı değerlendiriyoruz. Allah başkanımız ve ekibinden razı olsun. Bu zamana kadar böyle bir hizmet görmedik. Gerçekten çok yararlı bir tesis.” diye konuştu.