AİLELERİN TEKERLEKLİ SANDALYE SEVİNCİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÇALIŞKAN VE ACAR AİLESİNİ SEVİNCE BOĞAN ZİYARET

Başkan Fadıloğlu, ilk ziyaretini Merveşehir Mahallesi'nde ikamet eden Çalışkan ailesine gerçekleştirdi. Burada Çalışkan ailesinin görme, işitme ve yürüme engelli çocukları Mustafa ve Mehmet Çalışkan ile ilgilenen Başkan Fadıloğlu aileden durumları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeleri kardeşlere armağan eden Başkan Fadıloğlu engelli kardeşlerin yüzündeki tebessüm sayesinde duygu dolu anlar yaşadı.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu Çalışkan ailesinin ardından Acar ailesine misafir oldu. Ailenin 12 yaşında olan ve yanlış iğne nedeniyle hayatı kararan Oğuzhan Acar ile bir araya gelen Başkan Fadıloğlu hediye olarak getirdiği tekerlekli sandalyeye Oğuzhan’ı kendi elleriyle yerleştirdi.

Başkan Fadıloğlu, daha sonra engelli çocuğun rehabilitasyon yöntemi ve yeniden eğitime kazandırılmasını konusunda aileye bilgi verdi.

BAŞKANIMIZ DERDİMİZE ORTAK OLDU

Yanlış iğne nedeniyle yatağa mahkum olan oğullarının durumuna çok üzüldüğünü belirten Acar ailesi; “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret ederek tekerlekli sandalye armağan etmesi ile üzüntülerinin bir nebze de olsun azaldığını ve Başkan Fadıloğlu’na çok teşekkür ettiklerini” ifade ettiler.