AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ TEK TEK VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Meclisin tatile girmesiyle birlikte Gaziantep’te mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin bugünkü durağı Şehitkamil Belediyesi Sosyal tesisleri oldu. Geziye AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ile çok sayıda partili katıldı.

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, ilk olarak Gazikent Mahallesinde bulanan Belkıs Sosyal Tesisini ziyaret ettiler. Daha sonra Bedri İncetahtacı, Nurtepe ve Karacaoğlan Aile Merkezlerini ziyaret eden protokol üyeleri vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

BİZLER HERZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ
Karacaoğlan Sosyal Tesisinde bayanların yapmış olduğu Mefruşat İğne Oyası yapımı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet tarafından ilgi gördü.
Geziler sırasında milletvekilleriyle birlikte vatandaşın sorunlarını dinlediklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu,“Haziran ayından bu yana bütün Milletvekillerimiz Gaziantep’te imkan dahilinde vatandaşlarımıza iç içe olmaya gayret gösteriyor. Biz de her zaman vatandaşlarımız hizmetinde olduğumuzu beyan ediyoruz. Biz de bu hizmetleri yerinde görmeye gayret gösteriyoruz. Özellikle bu tatil döneminde ben vekillerimize teşekkür ediyorum. Hiç bir gün tatil yapmadan hep birlikte şehrin ihtiyaçları nedir, yerinde nasıl çözüm üretilebilir adına birlikte gayret gösteriyoruz” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise; “Her hafta olduğu gibi vatandaşlarımızla beraberiz. Çarşı sokak demeden, ev demeden, hasta-yaşlı evi demeden kapı kapı dolaşıyoruz. Sosyal tesislerimizi dolaşıyoruz. Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde görüyoruz. Sosyal tesislerin halkımızın hizmetine sunulduğundan bu yana ne kadar güzel ve doğru işler yaptığını görüyoruz. Dolu dolu bir gün geçirdik. Ben Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu gezimize eşlik eden ilçe başkanımıza da teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizle birlikte yoğun bir gün geçiyoruz. Tabi burada temel şey şu; Gaziantep’te bulunduğumuz süreç içerisinde sürekli vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların sorunlarını dinlemek, dilek ve temennilerini dinlemek ve bu konuda çözüm üretmek gerek belediyelerimizin nezdin de gerek İl Özel İdaresi gerek ise kamu kurum ve kuruluşlarının nezdinde  vatandaşlarımızın sorunlarını takip etmektir. Gerekirse sorunları Ankara’ya taşımak bizim üzerimize düşen büyük bir vazifedir. Bunları sahada görmek vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinlemek bizi de çok mutlu ediyor. Bu anlamda halkımızın sorunlarına çözüm üretmek içinde yollardayız” diye konuştu.