AK PARTİLİ KADINLAR ŞEHİTKAMİL?İN ÇALIŞMALARINI ALKIŞLADILAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


AK PARTİLİ KADINLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yaptığı çalışmalarla Gaziantep’in olduğu kadar Türkiye’nin de gururu haline gelen Şehitkamil Belediyesi, nitelikli projelerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Kentin çehresini değiştiren çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Şehitkamil Belediyesi, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları üyelerinden de tam not aldı. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan tüm projeleri yerinde inceleyen AK Partili kadınlar, vatandaşların hizmetine sunulan çalışmalara hayran kaldılar. Özellikle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 1+1 konutların ve Alleben Yüzme Havuzu’nun muhteşem bir yapıya sahip olduğunu söyleyen AK Partili kadınlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

“ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYOR”

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerin son derece memnun edici olduğunu dile getiren AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte Şehitkamil Belediyemizin çalışmalarını yerinde gördük. Hayata geçirilen projeler vatandaşlar açısından da son derece önem arz ediyor. Yapılan çalışmalarla sosyal donatı alanlarının arttırıldığını, insan odaklı çalışıldığını ve vatandaşların yararına her mahalleye sosyal tesisler hizmete açıldığını gördük. Bu çalışmalar bizleri çok şaşırttı. Aynı zamanda da yapılan tüm projelere hayran kaldık. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NİN PROJELERİNE HAYRAN KALDILAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri yerinde incelediklerini ve projelerin hepsine hayran kaldıklarını belirten kadınlar, “AK Parti Şahinbey ilçe Kadın Kolları üyeleri olarak Şehitkamil Belediyemizin yaptığı projeleri yerinde inceledik. Gördüklerimiz karşısında çok şaşırdık. Hakikaten Şehitkamil Belediyesi’nin çok güzel hizmetlere imza attığını bizzat görerek tanık olduk. Özellikle dar gelirli ailelere yönelik yapılan 1+1 konutlar ile Alleben Yüzme Havuzu bizleri çok etkiledi. Şehrin çehresini değiştiren ve yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Umarız bundan sonraki süreçte de başkanımız en iyi hizmetlere imza atar” diye konuştular.

Başkan Fadıloğlu, ev sahipliğinde gerçekleşen geziye, AK Parti Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.