ALLEBEN 2 YÜZME HAVUZU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

4403 VATANDAŞ YÜZME ÖĞRENİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete açılan Alleben 2 Yüzme Havuzu yaklaşık altı aylık sürede 4403 kişiye hizmet verdi. 791 aktif üyenin hizmet gördüğü yüzme havuzunda aralarında 45 bayan ve 55 erkek olmak üzere 100 kişiyi ise altyapıya aday sporcu olarak hazırlıyor. Toplam 7 antrenörün hizmet verdiği Alleben 2 Yüzme Havuzu bayan ve erkek olmak üzere günde 5 seans veriyor. Gündüzleri bayanlara hizmet veren Allben 2 yüzme havuzu akşamları da erkeklere hizmet veriyor. Genç, yaşlı çocuk, bayan, erkek tüm kesimin ilgisini çeken Alleben 2 Yüzme Havuzu 12 saat vatandaşlara hizmet sunuyor.

ALLEBEN 2 YÜZME HAVUZUNU ŞEHİTKAMİL İLÇESİNE SUNAN BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Çocuklarını yüzme öğrenmeleri için Alleben Yüzme havuzuna getirdiklerini dile getiren veliler, “Şehitkamil ilçemize böyle bir tesisin yapılması önemliydi. Çocuklarımız, hem spor yapıyor hem de yüzme öğreniyorlar. Alleben 2 yüzme havuzunun da ilçemize kazandırılması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Çocuklarımız burada yüzme öğrenirken, bizlerde rahat bir ortamda çocuklarımızın seanslarının bitmesini bekliyoruz. Burada bulunan antrenörlerimizde çocuklarımıza çok iyi bakıyorlar ve çocuklarımızın yüzme öğrenimine büyük katkı sağlıyorlar. Onlara da buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Şehitkamil ilçesine bu hizmeti sunan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz” dedi.