ALLEBEN YÜZME HAVUZU 2 GÖRKEMLİ TÖRENLİ AÇILDI

ÜÇ BAKANLI AÇILIŞ

Açılış törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Ali Şahin, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş ile sporcu çocuklar katıldı.

 

ÇOCUKLARIMIZIN SPORTİF ANLAMDA TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYORUZ

Açılış töreni öncesi konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bu yoğun programda açılışımıza katılan sayın bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Açılışını yaptığımız “Alleben Yüzme Havuzu 2” 6 Bin m2 alanda son derece modern teknoloji ile donatılmış modern çağın tüm gereklerini içinde barındıran çocuklarımızın sportif anlamda tüm ihtiyaçlarını karşılayan son derece modern bir yapıya sahip. Altı aydır faaliyette olan havuzumuzda gündüzleri bayan ve çocuklarımız akşamları ise erkek vatandaşlarımız bu tesisten faydalanıyor” dedi.

 

SPORUN TABANA YAYILMASINI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bu güne kadar Gaziantep’te yaptığı diğer çalışmalara da değinen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Şu anda Şehitkamil bölgesinde üç adet futbol sahası ve atmışın üzerinde amatör futbolun oynandığı sahalar var. Aynı zamanda da bu amatör spor kulüplerine fiziki materyal açısından yardımlar yapılmaktadır. Şu anda Şehitkamil bölgesinde 15 Bin adet lisanslı sporcumuz var. Bu sporcularımızın eğitimi konusunda da gerekli desteği belediye olarak elimizden geldiğince sağlamaya çalışıyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak bizim amacımız sporun tabana yayılmasını sağlamak. Aynı zamanda okul çağındaki çocuklarımızın sporla bütünleşmesini sağlamaktır. Biz bu görmüş olduğunuz projeleri tamamıyla kendi ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırlayıp hayata geçirdik. Tüm ekip arkadaşlarıma da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZ SORUMLU BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ÇALIŞMIŞ

İlk olarak Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu Alleben Yüzme Havuzunu gezdiklerini ve gördükleri karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; “Gerçekten Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum. Sorumlu bir belediyecilik anlayışı, sosyal bir belediyecilik anlayışı ile çalışarak Ankara’nın yükünü hafiflettiğini ifade etmek istiyorum. Ziyaretimde anneleri babaları çocukları gördüm. Herkes hayatından o kadar memnun ki bizler de bu manzaraları gördüğümüzde memnun oluyoruz. Denizi olmayan Gaziantep’te denizi olan şehirlerdeki çocuklarımız gibi buradaki çocuklarımız da yüzmeyi öğrenecekler. Gaziantep’e yapılan hizmetleri say say bitmez. Çok çalışkan bir kadromuz var. Bu anlamda Belediye Başkanımız kısa zamanda çok büyük işler yapmış. Kendisini sizlerin huzurunda tebrik ediyorum” dedi.

 

 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve törene katılan protokol üyeleri Alleben 2 Yüzme Havuzunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninin ardından Bakanlar ve protokol üyeleri yüzme havuzunu gezdi.