ALLEBEN YÜZME HAVUZU 2'NİN RESMİ AÇILIŞINI BAKANLAR YAPACAK

DENİZİ OLMAYAN ŞEHİRDE ŞAMPİYON YÜZÜCÜLER YETİŞECEK

Şehitkamil Belediyesi tarafından Denizi olmayan şehirde yüzme şampiyonları çıkaralım parolasıyla hayata geçirilen yüzme havuzu projelerinden ikincisi Alleben Yüzme Havuzu 2 Açılıyor. İlki Atatürk mahallesinde yaptırılan Alleben Yüzme Havuzu 1 açılışının ardından birçok sporseverin uğrak yeri olmuştu. Halen birçok sporcunun eğitim aldığı ve madalyalar kazanmasına sebep olduğu havuzun ardından Şehitkamil Belediyesi Merveşehir mahallesinde ikinci havuzu da faaliyete geçirdi. Yapımı tamamlanan ve vatandaşlara hizmet eden Alleben Yüzme Havuzu 2’nin resmi açılışı 24 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

MODERN ÇAĞIN TÜM GEREKLERİNİ YANSITIYOR

Beş kulvarlı yarı olimpik havuzunun yanı sıra öğrenme havuzu, bay-bayan soyunma odaları, antrenör ve İlk Yardım Odaları, fuaye ve bekleme salonu ile modern çağın tüm gereklerini içerisinde barındıran havuz, aynı zamanda vatandaşların isteği üzerine farklı saatlerde bayan ve erkeklere hizmet ediyor. Hizmete açtığı tüm tesislerde eğitime verdiği öncelikle takdir toplayan Şehitkamil Belediyesi, Alleben Yüzme Havuzu 2 ile öğrencilerin spor eğitimlerini taçlandırıyor. Her yaştaki sporcusuyla ayrı ayrı ilgilenen yüzme havuzu bünyesinde görev yapan uzman spor eğitimcileri, 'sağlıklı yaşam' sloganıyla sporcuları zinde tutuyor.

 

24 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilecek Alleben Yüzme Havuzu 2’nin açılış törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir.