ALLEBEN YÜZME HAVUZU SPORCU FABRİKASI GİBİ

MİNİK VE KÜÇÜK YAŞTAKİ SPORCULARIMIZ GELECEK İÇİN BÜYÜK ÜMİT VAAT EDİYOR

Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilciği tarafından Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar Arası Minikler ve Küçükler Yüzme Şampiyonasında Şehitkamil Belediyesi Alleben Kapalı Yüzme Havuzu farkı yaşandı. 24 Okuldan, 210 minik ve küçük yaştaki sporcunun birbirleriyle kıyasıya yarıştığı şampiyonada, yarışmacı lisanslı sporcuların 115’nin Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda eğitim alan sporculardan oluşması Alleben Kapalı Yüzme Havuzunda verilen nitelikli eğitimin farkını bir kez daha gözler önüne serdi.  Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Şehitkamil Belediyesi Alleben Kapalı Yüzme Havuzu Koordinatörü Cengiz Bingül, yarışmaların ardından yaptığı değerlendirmede;  “Kamil Ocak Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirdiğimiz Okullar Arası Minikler ve Küçükler Yüzme yarışlarında katılımcı sporcu sayında il genelinde bir rekora imza attık. İlimizde yüzme branşına gönül veren çocuk ve genç yaştaki sporcuların artması direkt olarak mevcut tesis sayısının ve bu tesislerin doğru kullanımı ile doğru orantılı. Yaptığımız son yarışmada katılımcı sporcuların neredeyse yarısının Şehitkamil Belediyesi Alleben Kapalı Yüzme Havuzunda aldıkları eğitim neticesinde yarışmalarda yer alan sporculardan oluşması bu konun en güzel örneği. Umut ediyorum ki bu sporcularımız gelecekte büyük başarıların altına imza atacaklar” dedi.