ALLEBEN YÜZME HAVUZUNDA ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ VERİLDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin dört bir yanından gelen antrenör adayları, Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda birinci kademe antrenörlük sertifikasını alabilmek için alanında uzman eğitmenler tarafından kursa tabi tutuldular. 77 adayın katıldığı kursta 60 antrenör adayı eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandılar.

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN İKİNCİ HAVUZ MÜJDESİ

Havuzla ilgili antrenör adaylarına bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Kendi projemizi kendimiz yaptık. Tamamı ile kendi mühendisimiz ve kendi ekibimizle çalıştık. Fakat işin ehli olan insanlardan fikir aldık. Şu an itibariyle bu yapı hizmet vereli iki ay gibi bir süre oldu. İlgi çok yüksek. Bir tane daha olsa aynı kapasite ile hizmet verecek durumdayız. Aslında biz ikincisini de yapıyoruz. Burası ile aynı fiziki şartlarda fakat tribünsüz olarak inşa ettik. İki aya kadar onu da devralıyoruz. Belki de burada yetişen hocalarımız ileri de antrenör olarak Gaziantep’e gelir. Biz de bundan büyük mutluluk duyarız. Biz bu şehirde yüzme sporunu öne çıkarmak istedik. Amacımız buralarda nitelikli sporcular yetiştirmek. Bunu da zamanla gerçekleştireceğimize inanıyorum ”dedi.

STANDARTLARIN ÜZERİNDE BİR TESİS

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ertan Günay; “Kısa kulvar yapılan tesisler arasında standartların üzerinde bir tesis yapılmış. Özellikle halkın tüm yaş gruplarına yönelik açık olması ve içerisinde yüzmenin haricinde fitnes salonunun olması, çift taraflı tribünün bulunması bu tesisin artıları arasında görünüyor. Güzel düşünülmüş standartların üzerinde bir tesis faaliyete geçmiş. Belediyemizi kutluyoruz. Başkan Fadıloğlu’da bizi ziyaret ederek çalışmalarımızı gördü, kendisine de ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.