ALLEBEN YÜZME HAVUZUNUN RESMİ AÇILIŞINI BAŞBAKAN YARDIMCISI VE BAKANLAR YAPACAK

ALLEBEN YÜZME HAVUZUNUN RESMİ AÇILIŞINI BAŞBAKAN YARDIMCISI VE BAKANLAR YAPACAK

Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre içinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Alleben Yüzme Havuzu’nun resmi açılışı 1 Aralık Cumartesi günü saat 14:30’da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımlarıyla gerçekleşecek.

HİZMETTE SINIR TANIMAYAN ŞEHİTKAMİL ÖNCELİĞİ EĞİTİME VERİYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Hüsnü Özyeğin Caddesi’ne yapılan ve yaklaşık 6 aydan beri hizmet veren Alleben Yüzme Havuzu 7’den 77’ye herkesin yoğun ilgisiyle karşılandı. Sporseverlerin uğrak mekanı haline gelen yüzme havuzundan, aralarında engelli vatandaşlarında bulunduğu toplam 3 bin 100 sporcu yararlanıyor. Hizmete açtığı tüm tesislerde eğitime verdiği öncelikle takdir toplayan Şehitkamil Belediyesi, Alleben Yüzme Havuzu ile öğrencilerin spor eğitimlerini taçlandırıyor. Her yaştaki sporcuyla ayrı ayrı ilgilenen yüzme havuzu bünyesinde görev yapan uzman spor eğitimcileri, ‘sağlıklı yaşam’ sloganıyla sporcuları zinde tutuyor. Kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen önemli spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Alleben Yüzme Havuzu’nun resmi açılışı, 1 Aralık Cumartesi günü saat 14:30’da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımlarıyla yapılacak.

BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLARI AÇILIŞA DAVET ETTİ

Eğitime ağırlık vererek yüzme sporunu tabana indirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu; “Şu an aralarında engelli vatandaşlarımızın da bulunduğu yaklaşık 3 bin 100 sporcumuz eğitim alıyor. Bizim amacımız eğitime ağırlık vererek yüzme sporunu tabana indirebilmek. Bu sayede ileriye dönük başarılı sporcular yetiştirmek. Yaklaşık 6 aydan beri faaliyette olan yüzme havuzumuzun resmi açılışı 1 Aralık Cumartesi günü saat 14:30’da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımlarıyla gerçekleşecektir. Tüm halkımızı yüzme havuzumuzun açılışına bekliyoruz” dedi.