ALT YAPILARDA ŞEHİTKAMİL RÜZGARI ESİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİL’İN YILDIZLARI POTADA YILDIZLAŞTI

Potada sezona 7 ayrı kategoride start veren yeşil – siyahlı kulüpte yıldız erkekler basketbol takımı ligin ilk maçında rakibi Büyükşehir Belediyespor B takımını farklı geçerken, önceki gün Karataş Spor Salonunda karşılaştığı Büyükşehir Belediyespor A takımını da 48- 47’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk periyodunu rakibi karşısında 13-6’lık skorla geride kapatan Şehitkamil’in dev adamları devre arasında 20-15’lik skorla geride gitti, üçüncü periyotta ortaya koyduğu performansla aradaki farkı kapatan yeşil – siyahlılar final periyodundan da 48-47’lik skorla önde ayrılınca 2 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Tarihinde ilk kez küçük erkekler basketbol ligine katıla yeşil siyahlılar ise ligin ilk maçında Sanko Spor Kulübünü farklı geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

ŞEHİTKAMİL’DEN 5’İ BİR YERDE

Gaziantep U 19 Futbol ligi il birinciliği liginde önceki gün kendi sahasında Yeşilova Yıldız Spor Kulübü ile karşılaşan Şehitkamil’in genç kramponları ise Mehmet Polat’ın Üç, Şafak Doymuş ve Özgür Çeliğin birer golü ile 90 dakika sonunda sahandan 5-0’lık skorla galip ayrıldı. Yeşil- Siyahlı ekip bu galibiyetle puanını 4’e çıkarttı. 

“BAŞARILAR DEVAM EDECEK ”

Hafta içinde basketbol ve futbol takımlarının elde etmiş olduğu farklı galibiyetlerden dolayı büyük bir mutluluk içinde olduklarını belirten Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız; “ Spor’da işin mutfağı olan alt yapıda tüm branşlarda yüksek bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakiplerimiz karşısında elde ettiğimiz galibiyetler elbette ki çok önemli ama asıl hedefimiz olan, profesyonelliğe giden yolda alt yapıdan sporcu yetiştirme arzumuzdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Hocalarımızın ve sporcularımızın ortaya koydukları büyük emek sonucunda elde edilen başarılar devam edecektir.” dedi.