ALTIN KULAÇLAR ŞEHİTKAMİL'DE EĞİTİLİYOR

MÜKEMMEL SPORCU OLMANIN SIRLARI VERİLDİ

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen panele 200’ün üzerinde sporcu katıldı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün şampiyon kulaçları, antrenörlerinin kendileri için organize ettiği ‘İyi Sporcu Olmak Emek İster’ konulu panele katıldı. Alanlarında uzman antrenörler tarafından organize edilen eğitimde,  yeşil- siyahlı kulaçlara mükemmel sporcu olabilmenin sırları verildi. Antrenman ve müsabakalarda kullanılacak kıyafet ve araç gereçlerden, beslenmenin önemine, uyku düzeninden, sosyal yaşamda uyulması gereken kurallara kadar birçok farklı konuda bilgi alan sporcular, antrenörlerinden aldıkları bu kıymetli bilgileri uygulama yönünde sözler verdi.

‘İyi Sporcu Olmak Emek İster’ konulu panelde söz alan Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Baş Antrenörü Volkan Özbilen; sporda gelişim süreci, yaş grupları, spor ve okul hayatı konularında bilgi verdi. Özbilen, ‘iyi sporcu’ olmak için gerekli bütün konuların detayını anlattı. Sporcuların günlük hayatını kolaylaştırmak ve onlara yardımcı olabilmek için teknik analizleri yeşil-siyahlı altın kulaçlarla paylaşan Volkan Özbilen, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü ve Alleben Yüzme Havuzları ailesi olarak sporcularının her zaman yanında ve destekçisi olacaklarının altını çizdi.

 

İYİ SPORCU OLMAMIZ İÇİN BİZE BÜYÜK DESTEK VERİLİYOR

‘İyi Sporcu Olmak Emek İster’ konulu panel 2 oturum şeklinde yapıldı. Panele katılan Şehitkamil Belediye Sporlu şampiyon kulaçlar, panelin ardından açıklamada bulundu. Şampiyon kulaçlar, antrenörlerinin kendilerine büyük destekler verdiklerini belirtti. Yeşil-siyahlı kulübün su sporlarında yarışan performans sporcuları, Şehitkamil Belediyesi çatısı altında antrenörlerinin gerek fiziksel gerek sosyal gelişimlerine büyük önem verdiklerini, antrenman ve yarışlar dışında kalan sosyal yaşamlarında artık örnek bir sporcu modeliyle yaşamaya gayret ettiklerini, bu gayretler neticesinde ileride önce iyi bir birey, ardından iyi, başarılı ve örnek sporcu olmak istediklerini ifade etti.