ALTYAPIDAN ŞAMPİYONLUKLA MEZUN OLMAK İSTİYORLAR

HEDEFLERİ OLAN SPORCULAR YETİŞTİRDİK

U19 Türkiye Şampiyonası öncesinde genç kramponların hazırlık sürecini değerlendiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Koordinatörü Taner Özaykut, futbol akademisinde ve altyapı çalışmalarında hedefleri olan sporcular yetiştirdiklerini ifade etti. Özaykut, şunları söyledi:

 

“Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisinde, spor okullarımızda ve spor kulübümüzün altyapısında hedefleri olan sporcular yetiştiriyoruz. Teknik ekibimizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte skor amaçlı, anlık, sezonluk, mevsimlik başarılardan daha ziyade sonuçları uzun yıllar sporcularımıza ve topluma fayda sağlayacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tesislerimizde altyapı sistemine dahil olan her sporcumuzun sosyal yönü güçlü, akademik anlamda başarılı ve topluma yararlı bir birey olmaları için büyük gayret sarf ediyoruz. Çok şükür sporcu kardeşlerimizde bu çizgimizden hiç sapmadılar. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz çalışmalara, inanç, motivasyon, azimde eklenince başarı kaçınılmaz oluyor. Katılacağımız Türkiye Şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil edip, şampiyonluk kupasıyla dönmeyi arzu ediyoruz.”

 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U19 Futbol Takımı Antrenörü Hasan Bal, yeşil-siyahlı futbolcularına güvendiklerini, onların sahada ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti. Antrenör Bal, “2017-2018 sezonun başından itibaren iyi bir hazırlık süreci, başarılı bir müsabaka süreci geçirdik. Elde ettiğimiz il şampiyonasının ardından Türkiye Şampiyonası hazırlık sürecini hummalı bir şekilde sürdürdük.  Bu süreçte Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm yöneticilerimiz bizlere büyük destekler verdiler. Ekibimizde forma giyen tüm gençlerimize ayrı ayrı güveniyoruz. Onların yeşil sahada ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerine olan inancımız tam. Tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyor, desteklerini esirgemeyen herkese futbolcularımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.