ANADOLU'NUN RENKLERİ ŞEHİTKAMİL'DE PARLAYACAK

ÖZEL GÖSTERİLER İZLEYENLERİN BEĞENİSİNE SUNULCAK

Bu güne kadar sahnelediği birçok özel gösteri ile halkoyunları sevdalarının büyük beğenisini kazanan Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu, sevenlerin karşısına bu kez “Anadolu’nun Renkleri” adlı özel gösteriyle çıkacak. 7 farklı yöreden izler taşıyacak olan özel gösteride;  Zeybek, Adıyaman, Artvin Kırşehir, Gaziantep Yöreleri ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Yöresi Halkoyunları Potporileri 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 20:00’da Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek özel gösteriyle izleyenlerin beğenisine sunulacak.

GÖSTERİMİZE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

Şehitkamil Belediye’nin organizasyonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde sahnelenecek “Anadolu’nun Renkleri”  adlı özel gösteri ile ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediyesi Halkoyunları Topluluğu Baş Antrenörü Sait Koca, “Halkoyunları Topluluğumuz, yaklaşık 10 aydır bu özel gösteri için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu güne kadar Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleriyle Gaziantep Halkoyunlarını tanıtabilmek ve yeni nesillere aktarabilmek adına önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu gösteride de güzel Anadolu’nun farklı yörelerine ait halkoyunlarını izleyicilerimizle buluşturacağız. Halkoyunları sevdalılarını Türkiye’nin dört bir yanına götürmeyi arzuluyoruz. Yine içinde memleket özlemi olan herkesi salondan hafızasında güzel izler bırakacak anılarla  uğurlamayı ümit ediyoruz. Ben, gösteride emeği olan herkes adına tüm halkımızı bu özel gösteriye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.