ANNELER EŞSİZ ŞEFKATİN SEMBOLÜDÜR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ’Anneler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değerin olmadığını belirten Fadıloğlu, insanlara değer bilincini ilk öğreten kişilerin anneler olduğunu ifade etti.

Başkan Fadıloğlu, "Beslemeyi, büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı, karşılıksız başarabilen varlık, annelerimizdir. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur. Annelerimiz sevgi, saygı ve değer bilincini ilk öğreten kişilerdir. Onlar bizlere sundukları yüce sevgi ile insan olmanın faziletlerini anlatırlar. Aile kurumunu çok önemli gören kültürümüz, bunu annelik üzerinde yükseltmiştir" dedi.

Annelerin kültürümüzü yaşatan ve gelecek kuşaklara aktaran en büyük değer olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, annelere hayatın her anlamında destek olunması gerektiğini dile getirdi.

"Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. Annelerimizin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması en büyük arzumuzdur. Kadınlarımızın etkinliği demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü geliştirecektir. Bu duygu düşüncelerle tüm annelerimizin ’Anneler Günü’nü kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum" ifadelerini kullandı.