ARIL'DAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNE ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ARIL’DA BİR AYLIK KAPSAMLI ÇALIŞMA

İlçe merkezinin yanı sıra mahalle olan köylerde de sıfır asfalt ve yama çalışmaları yapan Şehitkamil Belediyesi bir aylık bir çalışmanın ürünü olarak Arıl Mahallesini baştan sona yeniledi. İhtiyaca göre yama yapılacak yerlere yama, sıfır asfalt yapılması gereken yerlere sıfırdan asfalt yapan belediye ekipleri çalışmanın sonunda Arıl Mahallesini yeniden yapılandırdılar. Mahallede oturan vatandaşlar ise böylesine kapsamlı bir çalışmadan dolayı Başkan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

ARIL’DA KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Arıl’ın mahalle olmasından sonra yapılması gerekenleri belirlediklerini ifade eden Başkan Fadıloğlu; “Burada köklü çözümler üretmeye çalıştık. Bu mahallemiz de asfalt eksiklikleri vardı. İki yıldır burada Gaski ile koordineli çalışarak içme suyu teşkilatının yenilenmesini bekliyorduk. Bu çalışma gerçekleşince sıfır asfalt yapılacak yerlere sıfır asfalt yama yapılacak yerlere de yama yaparak Arıl’da eksiklikleri tamamlayarak milletimize teslim ediyoruz. İhtiyaçlar zamanla farklılık gösterebilir. Bu gün bu ihtiyacın giderilmesi gerekiyordu. Bizde belediye olarak bu ihtiyaçları giderdik. Önümüzde ki zamanlarda farklı ihtiyaçlar doğabilir. Yine belediye olarak bu ihtiyaçların giderilmesi adına vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ

Yukarı Arıl mahalle muhtarı Emir Mustafa Ekici; “Arıl’da ki tüm vatandaşlar adına Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Başkanımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptık. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla birlikte pek eksiğimiz kalmadı. Asfalt yapımı sayesinde de tozdan çamurdan kurtulmuş olduk” dedi. Arıl sakinleri ise; yapılan çalışmaların memnuniyet duyduklarını Başkan Fadıloğlu’nun her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

Başkan Fadıloğlu asfalt ile ilgili incelemelerini tamamladıktan sonra bir süre kahvedeki vatandaşlarla sohbet edip birlikte çay içti.