ARIL MAHALLESİ SOSYAL TESİSİNE KAVUŞUYOR

İhtiyaca yönelik projeler üreten ve vatandaşın bu doğrultuda takdirini kazanan Şehitkamil Belediyesi daha önce Arıl Belediye binası olarak kullanılan 3 katlı binayı revizyona sokarak Sosyal tesis alanına çevirdi. 450 Metre kare alana sahip tesisin içinde Bay-Bayan taziye evi, Etüt Eğitim Merkezleri, Anne-Çocuk Merkezleri ve açık oturma alanları bulunuyor. Kısa bir süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak olan tesis için görüş bildiren Arıl Mahalle sakinleri Şehitkamil belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek bu tür hizmetlerin devamını dilediler.

Özellikle Etüt - Eğitim ve Anne çocuk merkezlerinin çok faydalı kurslar verdiklerini belirten Aşağı Arıl Mahalle Muhtarı Ömer Faruk Cihan, çocuklarımız öğretmenler eşliğinde bu tesiste dersler görerek okullarında daha başarılı olacaklar dedi.