ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           

          Asfalt şantiyesinin verimliğinin artması için, makinelerin bakımını yaptıran Başkan Fadıloğlu, halkın yaşamsal alandaki en önemli ihtiyacı olan düzgün yollar oluşturduklarını ve birçok bölgede yoğun bir asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi.
 
             Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahalle ziyaretlerinde yol çalışması ve asfaltlama konusunda aldığı tepkiler ve izlenimler sonrası ekiplere talimat vererek, aksayan bölgelerde asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Asfalt şantiyesinde ekiplerle toplantı yaparak, şantiyedeki makineleri inceleyen Fadıloğlu, vatandaşa en hızlı ve en iyi hizmeti vermenin mücadelesini verdiklerini söyledi.
 
             Asfalt şantiyesinde günlük 500 tonun üzerinde üretim yapıldığını belirten Başkan Fadıloğlu, “Makinelerin periyodik bakımlarını yaptırdık. Çevreci filtrelerle artık tozsuz ve dumansız bir üretim yapıyoruz. Şantiyemiz tam kapasite çalışmakta. 4 asfalt üretim ekibimize, 1 ekip daha ilave ederek, vatandaşlarımızın taleplerini daha hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Hedefimiz; modern ve düzgün asfaltlanmış yollarıyla model bir ilçe oluşturmaktır. Halkımızın yaşamsal alandaki en önemli talepleri olan asfaltlama, temizlik, gıda denetimi ve ilçemizin yapılaşmasına direk etki eden kaçak yapılaşma konulardaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz” dedi.
 
             Başkan Fadıloğlu, bazı bozuk yolların asfalt çalışmalarının bilinçli olarak bekletildiğine ve bu nedenle vatandaşların eleştiride bulunduğuna da dikkat çekerek şunları söyledi: Asfaltlama çalışmalarını diğer kurumlarla işbirliği halinde yapmak zorundayız. Bazı bölgelerde yolların bozuk olduğunu bizlerde görüyoruz. Ancak bu bölgelerde Tedaş, Telekom ve Gaski gibi kurumların çalışmalarını tamamlamasını bekliyoruz. Bu sayede yollar daha kalıcı asfaltlanmış oluyor. Vatandaşlarımız bu konularda hiç tasalanmasın. İlçemizdeki tüm bölgelerin yol ve asfalt durumunun çizelgesi bilgisayarımda duruyor. Ekiplerimiz, altyapı çalışması biten bölgelere anında asfaltlama yapıyor” dedi.