.jpg)
ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 8 gruba ayrılan ekipler, Güvenevler, Pancarlı, Atatürk, Osmangazi, Selahattin Eyyubi, 29 Ekim, Değirmiçem, Onat Kutlar, İncilikaya, Emek, Fatih, Batıkent, Mücahitler, Budak, Yeşilova, Eydibaba, Göztepe, Zeytinli, Kayaönü, Gazi, Sarıgüllük, Mithat Paşa, Hasırcıoğlu ve Karşıyaka, mahallelerinde sıfır asfalt ve yama çalışmalarını bitirdi.
Yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, "Şehitkamil Belediyesi ciddi çalışmaları ve verdiği güzel hizmetlerle bizleri mutlu ediyor. Telefon ettiğimiz zaman çok hızlı geri dönüşümü olmasından dolayı çalışmalarını takdir ediyoruz. Daha önceleri belediyeleri aradığımız zaman bize geri dönülmüyordu. Tekrardan bizim aramamız gerekiyordu. Şuanda ise herhangi bir sorunda mutlaka geri dönüyorlar. Hatta arayan kişilerin karşı taraftan özür dilemesi çok tuhafımıza gitti. Buda belediyenin disiplinli olduğunu gösteriyor" dedi.
Osmangazi Mahalle Muhtarı Musa Karakuzulu ise, "Şehitkamil Belediyesi mahallemizde asfalt çalışmalarını gayet güzel bir şekilde yapmaktadır. Belediye başkanımızın ve belediye çalışanlarının çalışmalarından memnunuz. Osmangazi Mahallesi, şehrin büyük alanına sahip olan bir bölgedir. Bu mahallede çalışmalara aksatılmadan devam ediliyor" diye konuştu.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
BAŞKAN YILMAZ’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
ŞEHİTKAMİL, ANTİKA PAZARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARLA BULUŞTU
ŞEHİTKAMİL, KAR YAĞIŞINA KARŞI TEYAKKUZDA
ŞEHİTKAMİL’DEN GATEM’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 3 PUANLA DÖNDÜ
BAŞKAN YILMAZ, DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI
ŞEHİTKAMİL’DEN KÖY OKULLARINDA ÇOCUK ŞENLİĞİ