ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 8 gruba ayrılan ekipler, Güvenevler, Pancarlı, Atatürk, Osmangazi, Selahattin Eyyubi, 29 Ekim, Değirmiçem, Onat Kutlar, İncilikaya, Emek, Fatih, Batıkent, Mücahitler, Budak, Yeşilova, Eydibaba, Göztepe, Zeytinli, Kayaönü, Gazi, Sarıgüllük, Mithat Paşa, Hasırcıoğlu ve Karşıyaka, mahallelerinde sıfır asfalt ve yama çalışmalarını bitirdi.

Yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, "Şehitkamil Belediyesi ciddi çalışmaları ve verdiği güzel hizmetlerle bizleri mutlu ediyor. Telefon ettiğimiz zaman çok hızlı geri dönüşümü olmasından dolayı çalışmalarını takdir ediyoruz. Daha önceleri belediyeleri aradığımız zaman bize geri dönülmüyordu. Tekrardan bizim aramamız gerekiyordu. Şuanda ise herhangi bir sorunda mutlaka geri dönüyorlar. Hatta arayan kişilerin karşı taraftan özür dilemesi çok tuhafımıza gitti. Buda belediyenin disiplinli olduğunu gösteriyor" dedi.

Osmangazi Mahalle Muhtarı Musa Karakuzulu ise, "Şehitkamil Belediyesi mahallemizde asfalt çalışmalarını gayet güzel bir şekilde yapmaktadır. Belediye başkanımızın ve belediye çalışanlarının çalışmalarından memnunuz. Osmangazi Mahallesi, şehrin büyük alanına sahip olan bir bölgedir. Bu mahallede çalışmalara aksatılmadan devam ediliyor" diye konuştu.