ASKF'DEN FADILOĞLU'NA ZİYARET
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Fadıloğlu ve ASKF heyeti, amatör sporun ve amatör spor kulüplerinin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Amatör sporun profesyonelliğe altyapı oluşturmasının yanında gençlerin dünyaya bakışına da katkı sağladığına vurgu yapan Fadıloğlu, "Sporda amatör ruhun yaşatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple sizlerin sorunlarının çözümü noktasında Şehitkamil Belediyesi olarak her türlü desteğe hazırız" dedi.
ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ise 5 ay önce göreve geldiklerini ve kısa sürede önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Şehrimizde amatör sporun özellikle altyapı eksikliklerinin giderilmesi amacıyla önümüze hedefler koyduk. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için yerel yöneticilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Sizler yaptığınız çalışmalarla bu şehri 'Marka Şehir' yaptığınız. Bizler de sizleri örnek alıyoruz. Çalışmalarımızla sizlere layık olma gayretindeyiz" dedi.
Konuşmaların ardından Gözegir, ziyaret anısına Rıdvan Fadıloğlu’na ASKF özel plaketini verdi.
Haberler
DÜLÜK’TE TARİH, SANAT VE MUTLULUK DOLU BİR GECE
MOTOSİKLET TUTKUNLARI BİR KEZ DAHA ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞTU
ANTİK DOLİCHE’NİN MİRASI SAHNEYE TAŞINDI
ŞEHİTKAMİL’DE ATIL ALAN DEV PARKA DÖNÜŞTÜ
2. GAZİANTEP MOTOFEST BAŞLIYOR
BAŞKAN YILMAZ, KUZEYŞEHİR’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ ELMACI PAZARI’NDA ESNAFLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ'DAN, BABALAR GÜNÜ'NDE ANLAMLI BULUŞMA
DÜLÜK ANTİK KENTİ’NDE CANDELA KONSERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI