ASKF HEYETİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU'NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Gözegir ile amatör spor kulübü başkanları, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gözegir, Şehitkamil Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na tüm kulüp başkanları adına teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

TALEP ETTİĞİMİZ HER NE VARSA, HİÇBİR ZAMAN GERİ ÇEVRİLMEDİK

Ziyarette konuşan ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, “Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na amatör spor kulüplerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olan ve destek veren bir Başkanımız var. Bizim talep ettiğimiz her ne varsa, hiçbir zaman geri çevrilmedik, devamlı amatör sporu için destek aldık. Özellikle bu yıl tüm amatör spor takımlarımız için kış aylarında kullanılmak üzere anorak (mont) malzeme talebinde bulunmuştuk. Sayın Başkanımız da bizi kırmayarak, yaklaşık 60 amatör spor kulübüne bu desteği verdi. Bunun yanı sıra yine amatör spor kulüplerimizin kullanabileceği bir adet spor tesisi yapılacağını dile getirdi. Bu konuda kulüp başkanları ile bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Amatör spor kulüplerine hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve amatör spor kulübü başkanları ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.