
ATA YÜZME ŞENLİĞİNDE BÜYÜK HEYECAN YAŞANDI
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 87. yıl dönümü anısına Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Alleben 1 Yüzme Havuzunda düzenlenen Ata Yüzme Şenlikleri’nde 12 farklı kulüpten 310 sporcu kulvarlarda mücadele etti. Serbest, kurbağa ayak, kelebek, sırtüstü, kurbağalama, tahtalı ayak ve karışık stillerinde düzenlenen yarışlarda 5-10 yaş aralığındaki sporcular yarıştı. Küçük yaş gruplarına yarışma kültürünü aşılamak, takım olma bilinci kazandırmak ve öğrendiklerini uygulayabilme fırsatını sunmak amacıyla düzenlenen organizasyonda minik kulaçlara, tribünlere büyük ilgi gösteren velileri alkışlarıyla moral verdi.
Yarışma programına göre sabah seansında farklı kategorilerde dereceye giren sporcular, seremoni esnasında ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci’nin elinden aldı.
BU TECRÜBE ÇOK DEĞERLİ
Ata Yüzme Şenlikleri açılış seremonisinde katılımcılara seslenen Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, düzenlenen organizasyonda minik sporcuların edindiği tecrübenin spor yaşamları için çok değerli olduğunu kaydetti. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, şunları söyledi:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gaziantep'e gelişinin 87. yıl dönümü anısına düzenlenen yüzme yarışlarına 2 farklı ilden, 12 farklı kulüpten 310 sporcumuz katıldı. Bu organizasyonda 5-10 yaş aralığındaki sporcularımız kulvarlarda yerini aldı. Sporcularımızın yarış deneyimi kazanması adına düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen başta sporcu velilerimiz olmak üzere, teknik ekiplere, hakemlerimize, yüzme branşı federasyon il temsilciliğine teşekkür ediyorum. Spor şehri Gaziantep’e yakışır bir şekilde geleneksel spor organizasyonlarını hız kesmeden gerçekleştiriyor ve bu organizasyonlarda on binlerce sporcumuzu ağırlıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Şehitkamil Belediyesi olarak spora olan büyük desteğimiz davam edecek. Tüm sporcularımıza, kariyerleri boyunca bir kez daha başarılar diliyor, dereceye giren tüm spor kulüplerimizi tebrik ediyorum.”
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 23 NİSAN MESAJI
BAŞKAN YILMAZ, BİR GÜNDE 4 MAHALLE ZİYARET ETTİ
BAŞKAN YILMAZ’A MİTİNG GİBİ KARŞILAMA
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ'NE ÇİFTE MÜJDE
ŞEHİTKAMİL’DEN YENİ MESİRE ALANI
BAŞKAN YILMAZ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURUM İÇİ ZİYARETLER
BAŞKAN YILMAZ’DAN POLİS HAFTASI MESAJI