ATATÜRK'ÜN GAZİANTEP'E GELİŞİNİN 81. YILI TÜRKÜLERLE KUTLANDI
ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARDA SESLENDİRİLDİ
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdürlüğü sanatçılarından Ufuk Yürüç ve Esra Çelik sahne aldı. Öncelikle sahneye çıkan ses sanatçısı Esra Çelik birbirinden güzel Türk Müziği eserlerini seslendirdi. Çelik, konserde ayrıca Atatürk’ünde sevdiği şarkılarda seslendirdi. Daha sonra sahneye çıkan Ufuk Yürüç ise, bir birinden güzel eserler ve Gaziantep’e has türküleri seslendirerek, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sanatçıların seslendirdiği türkülerle kimi zaman duygu dolu anlar yaşayan izleyiciler, zaman zaman da şarkılara eşlik ettiler. Yaklaşık iki saat süren konser, izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bu tür etkinlikleri olumlu bulduklarını belirten vatandaşlar, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, 81 yıl önce Gaziantep’e teşrifleri nedeniyle düzenlenen konsere geldik. Sanatçılarımızın birbirinden güzel ve Atatürk’ün de sevdiği şarkıları dinleme fırsatı bulduk. Böyle bir organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.
Programın sonunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Müziği Genel Koordinatörü Aşkın Günay, sanatçılara hediye takdiminde bulundu. Günay ve sanatçılar, son şarkıyı ise düet yaparak seslendirdiler.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ’DAN NİZİP’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DE ATATÜRK HÜZÜN, GURUR VE ÖZLEMLE ANILDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI
YILMAZ: “VATANDAŞIMIZIN DERDİ, DERDİMİZDİR”
YILMAZ: “NEREDE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ”
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN CUMHURİYET’İN 102. YILINA ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
BAŞKAN UMUT YILMAZ’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT EYYÜP UĞURLU’YA VEFA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI