ATATÜRK SPOR SALONU YENİLENİYOR.

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

DETAYLI TADİLAT YAPILIYOR

                Şehitkamil Belediyesi’nin spor, meslek kursları, seminer ve toplantılarda kullandığı ve binlerce kişinin faydalandığı Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’ni tepeden tırnağa yeniliyor. Yapılan tadilat çalışmalarının ardından olimpik bir salon haline gelecek olan Atatürk Spor Salonu daha kaliteli bir şekilde hizmet vermeye başlayacak.

HER YÖNÜYLE STANDARTLARA UYGUN HALE GELİYOR

                Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun üzerinde titizlikle durduğu salonda, ilk olarak çatı yenilemesi yapıldı. Salonun yan cephesi standartlara uygun bir şekilde yenilenirken, skorbord ve ışık sistemi de değiştirildi. Yapılan çalışmalarla birlikte önemli üçlüde enerji tasarrufu sağlanacağı tahmin ediliyor. Salondaki tadilatın tamamlanmasıyla birlikte müsabaka oynanacak statüye kavuşacağı belirtiliyor.

SALONUN ZEMİNİ YENİLENDİ

                Spor salonu zeminin ciddi şekilde tahrip olması nedeniyle, zemin tamamen sökülerek vakumlu beton döşemesi yapıldı. Ayrıca yedek oyuncular ve hakemler için yeni bölümler oluşturularak, salonun bundan sonra resmi maçlarda da kullanılması sağlanacak.

                Geçtiğimiz ay başlayan tadilat çalışmalarının önümüzdeki günlerde sona ereceği ve salonun kısa sürede modern yüzüyle hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.