AVRUPA ŞAMPİYONASINA ŞEHİTKAMİL DAMGASI

DUAMIZ VE DESTEĞİMİZ MİLLİ TAKIMIMIZLA
Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen CMAS 20. Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonasında Şehitkamil Belediye Sporlu şampiyon sporcuların gösterdikleri performansla büyük bir gurur daha yaşadıklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, dualarının ve desteklerinin Milli Takım ile birlikte olduğunu söyledi. Avrupa Şampiyonası’nda kazanılan madalyaları ve kırılan Türkiye rekorlarını değerlendiren Başkan Fadıloğlu,  şunları söyledi:

“Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığımız, sezonun en prestijli organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. CMAS 20. Paletli Yüzme Avrupa Gençler Şampiyonası’nda milli sporcularımız,  Almanya, Avusturya, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Litvanya, Macaristan, Polonya, Rusya, Slovakya, Ukrayna, Yunanistan’dan şampiyonaya katılan sporcularla kulvarlarda büyük bir mücadele veriyorlar. Şampiyonada Şehitkamil Belediye Sporlu şampiyon sporcularımız Muhammed Emin Bay ve Tuğcan Kaytar’ın kulvarlarda gösterdikleri performansla büyük bir gurur daha yaşadık. Dualarımız ve desteklerimiz her zaman Milli Takımımız ile birlikte. Şampiyonanın ilk 2 gününde büyük bir başarıya imza atan değerli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporcularımızın gelişiminde büyük katkıları olan ve Milli Takım kadrosunda görev yapan değerli hocalarımız Ali Göz ve Sinan Yüncü’yü bir kez daha tebrik ediyorum. Şampiyonada heyecan devam edecek. Sporcularımıza kalan yarışlarda kolaylıklar diliyorum.”

MİLLİ SPORCULARIMIZI YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM
Madalya kazanan milli sporcuları yürekten alkışladığını dile getiren TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, şampiyonada elde edilen başarılı sonuçlar sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Son yıllarda paletli yüzmede Milli Takımlarımız önemli başarılara imza atıyorlar. Şimdi kendi ülkemizde tarih yazmaya devam ediyoruz. Genç sporcularımız, önümüzdeki yıllarda büyükler grubunda yarışacak ve yine benzer, hatta daha iyi başarılara imza atacaklar. Onlarla gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.