AVRUPA YOLUNDAKİ BİLEKÇİLERE BÜYÜK MORAL

ŞAMPİYON BİLEKLER BAŞARILAR ELDE ETMEYE DEVAM EDECEK

Bünyesinde birçok Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu barındıran Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulübü, Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonun düzenleyeceği 2013 Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası, Milli Takım Seçmelerinde de gözünü yeni şampiyonluklara ve madalyalara dikti. Yeşil – Siyahlı ekibin 30 kişilik kadrosunda, daha önce Ay Yıldızlı formayla birçok Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarına gururla imza atmış sporcular yer alıyor. Şehitkamil Belediyespor Kulübü Bilek Güreşi Takımı Baş Antrenörü ve Milli Sporcu Yakup Cin, şampiyona hazırlıklarına sezonun başından itibaren start verdiklerini, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve Şampiyonadan kupa ve madalyalarla dönmek istediklerini belirtti. Şampiyon bilek güreşçi Cin, şampiyona öncesinde yaptığı değerlendirmede; “ Takım arkadaşlarımızla birlikte, 2013 sezonuna başladığımız ilk günden itibaren büyük bir motivasyonla Avrupa Şampiyonasına giden yolda kapıları ardına kadar aralayabilmek adına çalışmalarımızı devam ettirdik. Allahın izni ile hem ferdi kategorilerde hem de takım halinde şampiyonluklar elde ederek sevenlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz.  Belediye başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu bizlere her anlamda büyük destek veriyor kendisine tüm takımımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum”  dedi.

TEŞEKKÜRLERİMİZİ ŞAMPİYONLUKLARLA İLETECEĞİZ

Yeşil – Siyahlı kulübün milli gururlarından biri olan ve 32.Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında rakip bilekleri, bir bir bükerek Dünya 2.liği elden ve bu başarısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından ödüle layık görülen  sporculardan biri olan  Yasin Urhun, ise, Şehitkamil çatısı altında, takım olarak daha önceki dönemlerde büyük başarıların altına imza attıklarını, bundan sonraki süreçte de katılacakları tüm  şampiyonalarda  bu başarının süre geleceğini belirterek “ Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve kıymetli ekibi bize her anlamda büyük destek veriyor. Bizlerde sayın belediye başkanımıza ve tüm sevenlerimize teşekkürlerimizi elde edeceğimiz şampiyonluklarla iletmek istiyoruz” dedi

 “ÖNCELİĞİMİZ AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI GÖNDERE ÇEKTİRTMEK”

Ülke genelinde, yaşı, branşı, kategorisi ve forma rengi ne olursa olsun her sporcunun gönlünde ay – yıldızlı formayı gururla taşıyabilmenin yattığını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “ Şehitkamil Belediyespor Kulübünün demir bilekleri, daha önceki sezonlarda ulusal ve uluslar arası platformda katıldıkları tüm şampiyonalarda ilimizi ve ülkemizi başarı ve gururla temsil ettiler. Ben inanıyorum ki sporcularımız Türkiye şampiyonasında başarılar elde ederek katılacakları Avrupa Şampiyonasında gururumuz olmaya devam edecekler. Ben şimdiden şampiyonaya katılacak kafilede yer alan idareci, antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyor ve onları bu güne kadar göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum” dedi.