AYDINTEPE MAH. SAKİNLERİ BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

    Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

  Başkan Fadıloğlu’nun, “seçimden sonrada her zaman halkımızın yanında olacağız ve sorunları yerinde çözeceğiz” sözünü yerine getirmesini takdirle karşılayan mahalle sakinleri, “ Başkan bey sözünü tuttu. Kendisine olan güvenimiz bir kat daha arttı” diye görüş belirttiler.

    Her hafta ilçenin değişik bölgelerine ziyaretlerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önceki günde Aydıntepe mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ve muhtarla sorunları konuştu, çözüm önerilerini anlattı. Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Abdülcebbar Özkara ve icracı müdürlerinde hazır bulunduğu ziyarette, vatandaşlar sorunlarla yakından ilgilenen başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

    Halkın memnuniyeti üzerine bir değerlendirmede bulunan Fadıloğlu, “Bu bir farklılık değil. Bir belediye başkanı olarak asli görevimizi yapıyoruz. Makam koltuğunda oturarak bu ilçeye hizmet edemeyiz. Halkımızla konuşacağız, muhtarlarımızın görüşünü alacağız ve ortak payda da buluşarak hizmetleri hayata geçireceğiz. Bu anlayışımızın halkımız tarafından takdir görmesi elbette bizleri sevindiriyor” dedi.

    Halkın ve bölgenin ihtiyacına göre hizmetleri şekillendirdiklerini ve sorunları yerinde dinlemeye devam ettiklerini belirten Fadıloğlu, “Kalıcı çözüm için, ilçemizi adım adım geziyoruz. Halkımızda bu anlayışımızı benimsedi. Aydıntepe mahallesinin de sorunlarını yerinde gördük. Halkımızın yaşamsal alandaki önemli sorunlarından başlayarak, bu bölgemize hizmetlerimizi getireceğiz. İlçemizin tüm bölgelerine eşit bir şekilde hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz” dedi.

    Başkan Fadıloğlu, henüz gidemedikleri semt sakinlerine yönelik yaptığı açıklamada ise şu görüşlere yer verdi: “Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumuz gün, parti rozetimizi çıkarttık. Tüm mahallelere adil ve kalıcı hizmetler yapıyoruz. Bazı semtlere henüz gidemedik. Ancak programımızda var. Bu nedenle, henüz ziyaret etmediğimiz mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın, farklı bir düşünceye kapılmamasını özellikle istirham ediyorum. Kısa zamanda ilçemizin tüm bölgelerine ulaşacağız.