AYNI AZİM VE HEYECANLA 2012 YILINA HAZIRIZ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


2011 yılı içerisinde birçok açılış yaptıklarına dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Ben ve ekibim halkımıza vermiş olduğumuz sözleri bir an olsun aklımızdan çıkartmadık. Söylediğimiz her sözün noktası ve virgülüne kadar arkasında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Halkımızın mutlu, huzurlu ve geleceğe güvenle bakabilmesi için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Sizlerin önerileriyle planladığımız projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Temizlikten altyapıya, sosyal belediyecilikten spora, imar hizmetlerinden kültürel etkinliklere kadar planlanan tüm projeler tek tek hemşehrilerimizin hizmetine sunuluyor. İşgücü kapasitemiz, mali gücümüz, donanımımız, teknolojik altyapımız ve sizlerle birlikteliğimiz, daha büyük projelerin hayata geçirilmesi için umut veriyor. Şehitkamil İlçemizi çağdaş bir görünüme kavuşturma ve geleceğe hazırlama yolunda, hizmet süremiz boyunca gerçekleştirdiğimiz hummalı çalışmalara gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörüden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Fadıloğlu, 2012 yılından her açıdan umutlu olduğuna dikkat çekerek, ‘2011 yılını acı ve tatlı olaylarla geride bırakıyoruz. 2012 yılını ise gerek ülkemiz gerekse kentimiz ve İlçemiz adına güzelliklerle karşılamayı temenni ve arzu ediyoruz. Bu vesileyle yeni yılın tüm halkımıza sağlık, huzur, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi