AZİMLE GELEN MUTLULUK


Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİL’DE BİR BUÇUK YILDA 60 KİLO VERDİ

Evli ve  bir  çocuk  annesi  olan  Zeynep Polat,   doğum sürecinde 80 kilodan 125 kiloya kadar  çıkan kilolarından  kurtulmak üzere Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Mahallesi Bayan Spor Merkezine baş vurdu. Step, Aerobik  ve Fitness antrenörü  İnci  Cin  gözetiminde düzenli beslenen ve ilaç kullanmayan  Polat, sağlığını koruyarak bir buçuk yılda  toplam 60 kilo verdi.

60 KİLO’YU RAHATLIKLA VE  SEVDİĞİM YİYECEKLERDEN MAHRUM KALMADAN VERDİM

Azimli sporcu Zeynep  Polat  zayıflama sürecini şöyle anlattı: “Sevdiklerimin büyük desteği ve antrenörümün büyük emekleri  ile  yiyerek ve sohbet  ederek  en önemlisi  mutlu bir şekilde güzel bir  iş başardık. Kilolarımdan dolayı ciddi  sağlık problemleri  yaşayınca  Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Mahallesi bayan spor Merkezine başvurdum  önce antrenörüm İnci hanımla görüştüm,  antrenörüm ve Şehitkamil Belediyesinde görev yapan spor uzmanı hocalarımla  oluşturduğumuz programlarla çalışmalara başladık ve  bir buçuk yıl içersinde 60 kiloyu rahatlıkla ve  sevdiğim yiyeceklerden mahrum kalmadan sağlıklı bir şekilde düzenli  spor programları ile verdim. Ben bile  bu kadarını  başarabileceğimi tahmin etmiyordum. Hiçbir ilaç kullanmadan ve hiçbir şeye özlem duymadan kilo vermek, 64 beden kıyafetler yerine 40 beden kıyafetler giyebilmek ve kilolardan bağımsız özgürce hareket edebilmek dünyanın en büyük mutluluklarından biri olmalı. Ben  bun  süreçte  başta  29 Ekim bayan spor merkezini mahallemize kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na  antrenörüm İnci Cin’e   ve bana desteği ve ilgisini hiç esirgemeyen değerli eşime teşekkür etmek istiyorum” dedi.  

Şehitkamil Belediyesi  29 Ekim Mahallesi bayan spor merkezi antrenörü İnci Cin ise  yaptığı açıklamada; “Zeynep’in fazla kilolarından kurtulması ona büyük bir rahatlık ve sağlığı için büyük fayda  sağlayacaktı. Onun azimli hali ve verdiğimiz programları harfiyen yerine getirmesi sonunda sağlığına kavuşması bizleri çok  mutlu etti. Zeynep’in bu  başarı ise tesisimizde sağlık ve zayıflama programlarında eğitim gören  kursiyerlimize  moral verici güzel bir örnek oldu” dedi.