BAKAN FATMA ŞAHİN ŞKM'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Kültür Merkezi hakkında Bakan Şahin'e bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu merkezin bir çok alanda kentin ihtiyacına cevap vereceğini söyledi.

ŞKM'de çalışmaların hızla sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Fadıloğlu, ŞKM'de ulusal kongrelerin yapılacağı mekanların bulunduğunu kaydetti. Kültür merkezi ile ilgili olarak dekorasyon safhasında olduklarını anlatan Fadıloğlu, Salonumuzun bir tanesinin duvar kaplamaları da tamamlandı. Üst katların tavan kaplamaları, sulu mekanların tavan kaplamaları bitti. Artık ince detaylarla, sahne, koltuk, ve seslendirme düzeniyle ilgili çalışmalar devam ediyor. İçeri de bu çalışmalar yapılırken, diğer taraftan da dışarısındaki 4 ayrı cephesindeki otoparkın çalışmaları devam ediyor. Bir cephesi tamamlandı. Şimdi diğer cephelere geçilmeye başlandı. Amacımız açılışı yapıldığında etrafında yeşil alanıyla, otoparkıyla, herhangi bir eksiği kalmayan kültür merkezi haline getirmektir.

Allah'tan bir mani çıkmazsa, kültür merkezini Başbakanımızın katılımıyla Eylül ayında milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Kültür merkezini gezerek incelemelerde bulunan bakan Şahin de çalışmalar için başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.