BAKAN ŞİMŞEK'TEN BAŞKAN'A TAM NOT

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

          

  Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’e gelerek bazı programlara katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Gaziantep Milletvekilleri ile birlikte, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu’ndan ilçenin durumu, sorunları ve yapılan hizmetler hakkında bilgi alan Bakan Şimşek, belediyelerin yapacağı hizmetlere her zaman destek vereceklerini ifade etti.

            Şehitkamil ilçesinin genç ve tecrübeli bir belediye başkanı olduğuna dikkat çeken Bakan Şimşek, “100 gün içerisinde özellikle teknolojik anlamda yapılan değişim ve uygulamalar, gelişen çağa ayak uydurmak açısından önemli bir adım. Teknolojik yeniliklerle hizmetlerin daha kalıcı ve verimli olacağı kesin. Belediye başkanımıza ve ekibine bundan sonra yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum” dedi.

            Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ziyaretinden dolayı büyün onur duyduklarını ve manevi desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi.
Bakan Şimşek’e, 100 günlük hizmetlerin muhasebesini yaparak, periyodik bir planlama yaptıklarını belirten başkan Fadıloğlu, “Halkımızın yaşamsal alandaki sorunlarını çözmek ve eşit şartlara yaşama standartı oluşturmanın çabası içerisindeyiz” dedi.
            Hedeflerinin düzenli gelişen ve hızlı büyüyen bir ilçe oluşturmak olduğuna dikkat çeken Fadıloğlu, bu hedefleri sağlam bir teknolojik alt yapı ve insan merkezli bir anlayışla gerçekleştirdiklerini vurguladı.

            Başkan Fadıloğlu, ziyaretinden dolayı bakan Şimşek’e teşekkür ederek, kendilerine gösterilen güvene layık olmaya çalışacaklarının sözünü verdi.