BAKAN SUAT KILIÇ'TAN ALLEBEN 1'E ÖVGÜ

FARKLI PROJELERİN ADRESİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ

Hayata geçirdiği birbirinden güzel ve farklı projelerle adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi hayata geçirdiği ve kursiyer sayısını her geçen gün arttırdığı Alleben 1 yarı olimpik yüzme havuzu beğeni toplamaya devam ediyor. Bir dizi açılış ve program için Gaziantep’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Alleben 1 Yarı Olimpik Yüzme havuzunu gezdi. Milli yüzücüler tarafından Alleben 1 yarı olimpik yüzme havuzunun kapısında çiçeklerle karşılanan Bakan Suat Kılıç’a Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile çok sayıda protokol eşlik etti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Alleben 1 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ‘nu inşaatken gelip gezdiğini ve şuan içerideki atmosfere hayran kaldığını dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; “Gaziantep’e bundan bir önceki ziyaretimde Alleben Yüzme Havuzunun yapım aşamasına tanık olmuştum. Bu tür tesisler sosyal belediyeciliğin gereği. Bu anlamda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediyesi bu tesisi yaparak bir bakıma rüştünü ispat etmiş oldu. Gaziantep’in ve Gazianteplilerin bu tip tesislere ihtiyacı var. Bu tesiste gördüğüm o ki hem çocuklar hem aileler hayatlarından çok memnunlar. Çağdaş yaşamın ve sosyal hayatın gereği olan bu tür aktivitelerin teşvik edilmesi desteklenmesi gerekiyor. Bakanlık olarak bizimde Gaziantep’i spor kenti yapmak adına çok ciddi projelerimiz var ama yerele, mahallelere inebilmek için halkımıza doğrudan hizmet edebilmek için belediyelerin bu amaca ortak olması lazım. Şehitkamil Belediyesi hem Alleben 1 Yüzme Havuzu hem de Alleben 2 Yüzme Havuzu projesiyle sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirirken aynı zamanda sportif yükünün paylaşılması anlamında ortak oldu. Şehitkamil Belediyemize ve projeleriyle farklılık yaratan Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.