BAKANLAR KÜLTÜR MERKEZİNE HAYRAN KALDI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


GEZMEYE DOYAMADILAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür ve Kongre Merkezinin açılışına katılan Başbakan Yardımcısı Devlet Bakanı Bülent Arınç, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tarım ve Köy işleri Bakanı M. Mehdi Eker ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu tebrik ederek hizmetlerinden dolayı kutladılar.

BAŞBAKAN’DAN TAM NOT

Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tarım ve Köy işleri Bakanı M. Mehdi Eker, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik, Abdülkadir Aksu ve Hüseyin Tanrıverdi, Gaziantep milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve çok sayıda davetlinin yaptığı kültür merkezi gelenleri adeta büyüledi.

FADILOĞLU: BU ESER EKİP ÇALIŞMASININ ÜRÜNÜDÜR

Açılışa gelenlerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu merkez hakkında Devlet Bakanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve diğer davetlilere Şehitkamil Kültür Merkezi’nin özelliklerini anlattı. Fadıloğlu, kültür merkezinin ortak akılla hareket eden ekibinin önemli bir eseri olduğunu belirterek, projeleri müşterek akıl terazisinden geçirince, işte böyle eserler ortaya çıktığını vurguladı.

GAZİANTEP’İN KONGRE MERKEZİ OLMASI İÇİN TEMELİ ATTIK’

ŞKM'de ulusal kongrelerin yapılacağı mekanların bulunduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu, "Şehitkamil Kültür Merkeziyle Gaziantep halkının sosyal ve kültürel hayatı daha aktif olacak. Kültür merkezinde vatandaşlarımızın nikah kıyabileceği nitelikli salonlar, bunun yanı sıra kongre turizmine yönelik olarak ulusal kongrelerin yapılabileceği fiziki mekanlar, konferans, gösteri, konser için yapılabilecek mekanlarımız mevcut. Burayı Gaziantep'in sosyal ve kültürel hayatını geliştirmek adına kazandırdığımız için ekip olarak çok mutluyuz. Bu iş ekip işi. Tek başına kimsenin yaptığı bir iş değildir. En alt kademesinden en üst kademesine kadar bu projede Şehitkamil Belediyesi çalışanlarının emeği var” dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi’nin açılışına katılan Devlet Bakanı Bülent Arınç, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tarım ve Köy işleri Bakanı M. Mehdi Eker ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu tebrik etti.