BAL LİGİNDE ŞEHİTKAMİL 44 MALATYA'YI KONUK EDİYOR

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden tek takım olan Şehitkamil Belediyespor, bir maç fazlası ile üst sıralarda bulunan 44 Malatyasporu yenerek kendi evinde galibiyet almak istiyor. 7 puanı bulunan ve 5. sırada yer alan Şehitkamil Belediyespor, 44 Malatyasporu yenerek taraftarlarına armağan etmek istiyor.

YILDIZ; LİĞİN KADERİNİ ETKİLEYECEK BİR MAÇ

Taktik ağırlıklı yapılan son antrenmanın ardından futbolcuların moralli ve maça hazır oldukları gözlenirken Şehitkamil Belediyespor Kulüp başkanı Musa YILDIZ; “ 44 Malatyaspor maçı grubun kaderini etkileyecek bir maç olduğunu söyledi. Kendi evimizde puan kaybına yaşamak istemediklerini belirten Yıldız; “Hafta başından bu yana maçla ilgi tüm çalışmalarımızı eksiksiz bir şekilde yerine getiriyoruz. Bu maçı kazanıp gruptaki avantajımızı sürdürmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımız 20 Kasım Pazar günü saat 13.30 Şehitkamil İlçe Stadyumunda oynayacağımız 44 Malatyaspor maçına bekliyoruz” dedi.