BAL LİGİNDE SON GÜLEN ŞEHİTKAMİL OLDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Önceki gün Bal ligi 4. grup’ta  Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumunda Kilis Belediyesporu ağırlayan yeşil siyahlı ekip 10 kişi  kaldığı mücadele Deniz Ozan  Tintin, Ömer Avşar ve Baki Kaya’nın golleri ile sahadan 3-2   skorla sahadan galip ayrılmasını bildi.

Kıran kırana geçen mücadelenin  ilk yarısı 1-1 skorla sonuçlandı, Mehmet  Uğur’un  gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan yeşil siyahlılar ikinci gölü  ağlarında görmelerine rağmen oyun disiplininden ve kazanma arzusundan vaz geçmeyip önce skoru dengeleyip ardından 89. dakikada Baki’nin attığı golle sahadan   3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadı. Bu sonuçla  puanını 14’e  yükselten Şehitkamil Belediyespor   Bal  ligindeki  çıkışını sürdürmeye devam etti.

Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı  Musa  Yıldız,  Kilis Belediyespor  önünde oynadıkları futbolla  3 puanı daha çok arzu  eden bir  görüntü sergilediklerini,  sahadaki mücadeleden dolayı  iki takımı da kutlamak gerektiğini  belirtti. 10 kişi kalmalarına rağmen kazanma arzusu ile elinden gelen her şeyi yaparak 3 puanı hak eden teknik ekibi ve futbolcularını kutladığını sözlerine ekledi.