BAŞAKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ÖĞRENCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve bu konuda elini taşın altına koyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her hafta çeşitli semtlerde okul ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerle bir araya geliyor. Son olarak Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu aynı zamanda da okulun ihtiyaçlarını yerinde tespit edip eksiklikleri gideriyor. Okuldaki öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin isteklerini de dinleyen Başkan Fadıloğlu, imkanlar ölçüsünde isteklerinin karşılanacağının da sözünü verdi. Öğrencilerin yanı sıra eğitimcilerle de bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerin sorunlarına da kulak verdi. Sınıflarda ders gören öğrencileri de ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, deneyimlerini paylaşıp nasihatlerde bulunarak, öğrencilere eğitim hayatında başarılar diledi. Başkan Fadıloğlu öğrencilerin atölyelerini de gezerek yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Okullarını ziyaret eden Başkan Fadıloğlu’nun çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen öğrenciler, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizleri ziyaret ettiği ve yakından ilgilendiği için çok teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız bizlere nasihatte bulunarak tecrübelerini anlattı. Ayrıca okulumuzda eksik bulunan bazı araç ve gereçleri temin edeceğini söyledi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

“EĞİTİM VE ÖĞRETİME ÇOK ÖNEM VEREN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Abdülkadir Kalyoncu; “Okulumuzun birçok konuda sıkıntısı vardı. Bu konular zamanla aşılarak ortadan kaldırıldı. Çevre düzenlemesi konusunda Sayın Başkanımızdan destek istedik. Kendisi de bu isteğimizi olumlu karşıladı ve elinden geleni yapacağını söyledi. Başkanımızın okulumuza ziyareti bizleri olduğu kadar öğrencilerimizi de sevindirdi. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.