BAŞARILI FİLE BEKÇİSİ FİNAL YOLCUSU

BAŞARILI BİR ELDİVEN BÜYÜK EMEKLER SONUNDA YETİŞİYOR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, yeşil sahada başarılı bir eldivenin büyük emekler sonucunda yetiştiğini ifade etti. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği genel merkezi tarafından organize edilen 5. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Savcılıoğlu, şunları söyledi:

 

“Genel merkezimiz tarafından Türkiye’nin UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığını desteklemek amacıyla düzenlenen U-12 kategorisi 5. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği 1. etabını ülkemiz genelinde 600’ü aşkın sporcunun katılımıyla 21-23 Nisan 2018 tarihleri arasında farklı bölgelerde gerçekleştirmiştik. Bu organizasyonu büyük bir ilgi ile takip eden profesyonel spor kulüplerinin altyapı futbolcu izleme ekipleri ve derneğimiz tarafından oluşturulan raporlama sonucunda elit düzeyde 48 altın krampon belirlendi. Bu organizasyonda final etabına kalmak ve teknik adamlardan başarılı bir not almak oldukça zor. Bu bağlamda Ankara’da gerçekleştirilecek büyük finalin vizesini cebine koyan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Sporcusu kardeşimiz İbrahim Etem Oğuz’a başarılar diliyorum. Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, olmak üzere yeşil-siyahlı değerli kulüp yöneticilerini ve teknik ekibi gönülden tebrik ediyorum. Başarılı bir futbolcu olmak, büyük bir emek, sabır ve disiplin işi ancak tüm mevkilere göre yeşil sahada bir file bekçisi yetiştirmek çok daha zor. Kaleyi emanet edecek kadar güven veren bir eldiven büyük emekler sonunda yetişiyor. Sporcumuzun bu başarıyı elde etmesinde başta değerli ailesi olmak üzere emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

SPORCUMUZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Kaleci Antrenörü Murat Yanar, sporcuları İbrahim Etem Oğuz’un başarısının tesadüf olmadığını, başarılı eldivenin kaleye geçme isteğiyle birlikte gece gündüz demeden yeşil sahada yoğun bir mesai yaptığını söyledi. Tecrübeli antrenör Yanar, finaller öncesinde daha çok çalışacaklarını belirterek altın eldivene başarı dileklerinde bulundu.