BAŞBAKAN'DAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NE GENÇLİK ÖDÜLÜ...

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gençlere yönelik başarılı projeleriyle yurt genelinde birden fazla ilçe belediyesine örnek olan Şehitkâmil Belediyesi bu başarılarıyla ödüllendirildi. Ak Partili belediyeler arasında düzenlenen "Yerel Yönetimler ve Gençlik" yarışmasında Şehitkamil Belediyesi 105 belediye arasında ödül almaya hak kazanmıştır. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, alınan başarının sadece kendisinin değil ekip çalışmasının ürünü olduğuna dikkat çekti.

ÖDÜLÜ BAŞBAKAN ERDOĞAN TAKDİM ETTİ

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından ödül törenine geçildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilçe belediyeler arasında düzenlenen yarışmada üçüncü olan Şehitkamil Belediyesini kutladı. Şehitkamil Belediyesi’nin başarılarının devamını dileyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel yönetimlerin gençlere ayrı bir değer vermesini istedi.

“GAZİANTEP’İN BAŞARISI ÜST DÜZEYDE”

AK Parti Genel Merkezi'nin "Yerel Yönetimler ve Gençlik" konulu proje yarışmasına Şehitkamil Belediyesi olarak katıldıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Gönderdiğimiz proje elemeler neticesinde 3’üncülük ödülünü almayı hak kazandı. Gaziantep’in başarısı üst düzeyde. Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz ve Şahinbey Belediyemiz aynı yarışmada ödül alan belediyeler arasında bulunuyor. Gaziantep için gurur verici bir olay” dedi.

BEN BU ÖDÜLÜ TÜM İLÇEM ADINA ALIYORUM

Başbakanın elinden böyle güzel bir ödül almanın mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Fadıloğlu; “ Sayın Başbakanımızın elinden genişletilmiş il başkanları toplantısında bu ödülü aldık. Ben bu ödülü Şehitkamil halkı ve Şehitkamil Belediyesinde çalışan arkadaşlarım adına aldım. Ortaya konan proje benim şahsi bir projem değildi ekibimizin bir projesiydi. Gençliğe yönelik ‘ Futbol Akademisi’ projesiydi. Buradaki amacımız çocuklara sadece futbolu öğretmek değil şehirle entegrasyonunu sağlamaktır. Jürinin değerlendirmesi ve ödüle layık görmesi bizi ayrıca mutlu etti. Geçmiş dönemde projelere pek katılmamıştık ama bundan sonra genel merkezimizin ortaya koymuş olduğu projelere her yıl yer almaya gayret göstereceğiz” dedi.

“MİLLETİMİZİN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ BİZİM İÇİN”

Şehitkamil Belediyesi olarak her konuda faaliyetlerine devam ettiklerini de dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Önümüzdeki yıl açıklanacak projeyle ilgili olarak sunacak bir projemiz olacak. İnşallah önümüzdeki yıl hedefimiz birincilik ben bunun için ekibime güveniyorum. Buradaki amaç 1’inci 3’üncü olmak meselesi değil nitelikli hizmet üretebilmek ve milletimizin memnuniyetini sağlayabilmektir.” dedi.