BAŞBAKANIN OĞLU BİLAL ERDOĞAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NİN HİZMETLERİNİ GEZDİ

Bir günlük programı kapsamında Gaziantep’te çeşitli ziyaretlerde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri gezerek memnuniyetini dile getirdi. Hizmetlerin işleyişi hakkında Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan bilgi alan Erdoğan’ın gezi programına, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir gurup heyet de eşlik etti. İlk olarak Bilal Erdoğan ve beraberindeki heyeti Dülük Tabiat Parkı’nda bulunan Türkiye’nin en büyük biyolojik göletini gezdiren Başkan Fadıloğlu, daha sonra modern iç ve dış yapısıyla cezbedici özelliğe sahip Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’ni (ŞKM) gezdirdi. Erdoğan’a yapımı devam eden projeleri de tanıtan Başkan Fadıloğlu, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak hizmetler ürettiklerini söyledi.