BASIN TOPLUMUN ORTAK SESİDİR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Demokrasinin temel unsurlarından birinin de özgür bir basının mevcudiyeti olduğunu ifade eden Başkan Fadıloğlu mesajında şunları kaydetti: “Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendirirken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

İlimizde halkımızın daha kaliteli hizmete kavuşması için birbirinden önemli projeleri hayata geçiren yerel yönetimler olarak basın kuruluşlarının bu hizmet kalitesinin çıtasının yükseltilmesindeki katkılarını çok önemsiyoruz. Kentin daha ileri noktalara taşınması için basınla karşılıklı iş birliğine ihtiyacımız vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde kamuoyunun aydınlatılması, vatandaşlarımızla kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve kamu hizmetlerinde etkinliğin sağlanması konularında önemli katkıları bulunan basın çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.”