BAŞKAN ASFALT ÇALIŞMALARI KALICI OLACAK DEDİ

  Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

           Atatürk Mahallesinde devam eden asfaltlama ve yama çalışmalarını inceledikten sonra bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yoğun yağışların ardından yolların büyük bir tahribat yaşadığını ve kısa sürede tüm yolları elden geçireceklerini vurguladı. İlk olarak Atatürk mahallesinden işe başladıklarını belirten Fadıloğlu, ekiplerin diğer bölgeleri de program dahilinde gezeceğini ifade etti.

            İlçenin büyük bir bölümünde geniş çaplı bir inceleme yaptıklarına dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “İlçemizin tüm yollarının sorunsuz ve yaşamsal hayata zorluk çıkartmayacak bir duruma getireceğiz. İlk olarak yama çalışmalarına hız verdik. Daha sonra ilçemizin aciliyet arz eden bölgelerinden başlayarak asfalt çalışmalarını hızlandıracağız. İlçemizin sınırları oldukça geniş, bu nedenle seri bir şekilde iş verimini artırarak halkımıza sorunsuz bir hizmet vereceğiz. ” dedi.

            Vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Fadıloğlu şunları söyledi: “Vatandaşlarımız, kendi bölgelerinden tehlike arz eden bozuk yolları belediyemizin 444 27 02 nolu Alo belediye hattına bildirebilirler. Ekiplerimiz 24 saat içinde bu bölgeye giderek gerekli müdahaleyi yapacaktır. Bizim hedefimiz, temizliği, yolu ve diğer tüm sosyal donatılarıyla modern bir ilçe oluşturmaktır. Bu doğrultuda plan ve programlarımızı yapıyoruz.”

            Fadıloğlu, Asfalt şantiyesini bakımdan geçirdiklerini ve çalışmalarda kullanılacak asfaltın büyük bir bölümünü kendi tesislerinde üreteceklerini de sözlerine ekledi