BAŞKAN CEVAPLIYOR. COM'A İLK PLAKET GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNDEN

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


İnternet Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Üniversitesi Bilişim Topluluğu tarafından İnşaat Mühendisliği Konferans Salonunda İnternet Şenliği gerçekleştirildi. Şenliğe Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin Göğüş, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Gaziantep Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

KUSURSUZ BİR HİZMET İÇİN TEKNOLOJİNİN TÜM İMKÂNLARINDAN YARARLANIYORUZ

Türkiye’de ilk olarak Şehitkamil Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen www.baskancevaplıyor.com Web Portalını uygulamalı olarak Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine tanıtan Başkan Fadıloğlu “Göreve geldiğimiz günden bu yana son teknolojiyi nasıl kullanabiliriz, vatandaşımıza bu konuda nasıl hizmet götürebiliriz bunun arayışı içerisindeydik.Gelişen teknolojiyi iyi yönde de kullanabiliriz aksine kötü yönde de kullanabiliriz.Biz Şehitkamil Belediyesi olarak bütün birimlerimizde teknolojinin bütün imkanlarından yararlanarak halkımıza kusursuz bir hizmet vermek için çalışıyoruz.Özellikle interneti kullanarak vatandaşımızın bütün işlemlerini bilgisayar başında yapmalarını sağlayarak zaman kaybından tasarruf etmelerini amaçladık. Bu sayede ödemeler başta olmak üzere diğer işlemlerin yapılma oranı % beşler den % kırklara kadar çıktı” dedi.

 

Eski zamanlara oranlara şimdiki insanların çok daha şanslı olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, gelişen teknoloji ve internet imkanları sayesinde insanların artık bütün işlerini tek tuşla yaptığını ve böylece bilgiye daha kolay ulaşıldığını ifade etti.

 

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN VİDEOLU SORU VE CEVAP

Türkiye’de ilk ve tek olarak yapılan  www.baskancevaplıyor.com Web Portalını Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine tanıtan Başkan Fadıloğlu, uygulamalı olarak vatandaşlardan tarafından iletilen sorulara canlı olarak yanıt verdi.

BAŞKAN FADILOĞLU ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Başkan Fadıloğlu konferansın ardından kendisini büyük ilgiyle dinleyen Gaziantep Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Kendisine iletilen sorulara yanıt veren Başkan Fadıloğlu bir süre öğrencilerle sohbet etti. Başkan Fadıloğlu ardından öğrenciler tarafından yapılan güneş enerjisi ile çalışan aracı inceledi.