
BAŞKAN ENGELLİLER İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, seçim vaatleri arasında yer alan, engelli vatandaşların belediye hizmetlerinden eşit faydalanması konusunda ilk adımı attı. Belediyenin www.sehitkamil.bel.tr web adresinden işitme engellilere özel bir buton açtıran başkan Fadıloğlu, işitme engellilerin bu yazışma programı sayesinde online olarak belediyedeki tüm işlemlerini yapabilme olanağı sağladı. Yeni uygumla sayesinde engelli vatandaşlar, belediyenin yetkili operatörü ile doğrudan iletişim kurabilecek, dilek ve şikâyetlerini kolaylıkla iletebilecektir. Ayrıca, belediyeye herhangi bir matbu evrak vermeleri gerektiğinde de, yine bu yazışma programlarıyla tanzim ettikleri tüm evrakları gönderebilecekler.
Uygulamaya konulan yazışma programına, özellikle engelli vatandaşlardan yoğun bir memnuniyet mesajı geldiğine dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Seçim öncesinde engelleri ortadan kaldıracağımızın sözünü vermiştik. Bu uygulama ile ilk adımı atıyoruz. Amacımız, engelli kardeşlerimize hayatı daha kolay yaşanabilir hale getirmektir” dedi.
Uygulamaya konulan yazışma proğramın işitme engellilere büyük kolaylık sağlayacağına da değinen Başkan Fadıloğlu, “Hepimiz bir engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Engelli kardeşlerimizin hizmetlerden faydalanması için, diğer hizmetlerimizde olduğu gibi teknolojik imkânları kullandık. Engeli vatandaşlarımız, evlerinde bilgisayar başında oturdukları yerden, belediyemizdeki tüm gelişmeleri takip edebilecek ve gerek duyduğu konularda operatörümüzle direk irtibata geçerek görüş ve düşüncelerini aktarabilecektir. Yine belediyemize gelmeden gerekli müracaatlarını yapabileceklerdir. Tabiî ki engelli vatandaşlarımızın yaşamsal alanda başka sorunları da var. Bizler bu sorunlardan habersiz değiliz. En azından, bundan sonraki mimari projelerde engelli kardeşlerimizi de düşünerek, düzenleme yapacağız” diye konuştu.
Başkan Fadıloğlu, beyaz masa programının yeniden yapılandırıldığını ve vatandaşların her türlü belediyecilik işlemlerini beyaz masa programını kullanıp, yapmış olduğu müracaatın takibini yine web sitesi üzerinden yapabildiğini de sözlerine ekledi.
Haberler
FADILOĞLU, GENÇLERLE BİRLİKTE PEDALLADI
FADILOĞLU: “AMACIMIZ; HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ, OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDEN GERİ KALMASIN”
FADILOĞLU’NDAN, SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ
FADILOĞLU: “AMACIMIZ, DAHA YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE'DE YAŞAYABİLMESİNİ SAĞLAMAK”
FADILOĞLU: “TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE, TEŞEKKÜRLER GAZİANTEP, TEŞEKKÜRLER ŞEHİTKAMİL”
FADILOĞLU: “MİLLETİN, İRADESİNİ SANDIĞA YANSIMASINI VE TEZAHÜRÜNÜ GÖRECEĞİZ”
FADILOĞLU, ÖZKEÇECİ İLE BİRLİKTE 29 EKİM ESNAFINI ZİYARET ETTİ
GÜL İLE FADILOĞLU, FABRİKA İŞÇİLERİ VE ESNAFI ZİYARET ETTİ
GÜL İLE FADILOĞLU, FABRİKA İŞÇİLERİ VE ESNAFI ZİYARET ETTİ
BİR ŞEHİTKAMİLLİ DAHA AVRUPA’NIN ZİRVESİNDE