BAŞKAN FADILOĞLU 1+1 KONUTLARINI ZİYARET ETTİ

-AİLELERLE TEK TEK SOHBET EDEN BAŞKAN FADILOĞLU, ONLARIN DUASI BİZLERİ BAŞARILI KILIYOR

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şirinevler Mahallesi’nde 1+1 konutlarında oturan Yılmaz ailesini ziyaret etti. Konutlarda oturan vatandaşları sık sık ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Burada mutlu huzurlu bir şekilde yaşıyor olmaları bizleri de mutlu ediyor. Onların hayır dualarını aldığımız için çok mutluyuz” dedi.

 

YILMAZ AİLESİ ZİYARET ETTİ

Şehitkamil belediyesi tarafından yaptırılan ve kura sonucu hak sahiplerine teslim edilen 1+1 sosyal konutlarını zaman zaman ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Annesi Safiye Yılmaz ile birlikte yaşayan Meryem Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç’ında eşlik ettiği ziyarette, aileyle ve diğer dairelerden gelen ev hanımlarıyla sohbet edildi.

 

HEP BİRLİKTE MİLLETİMİZE HİZMET EDİYORUZ

Daireleri hak sahiplerine teslim ettikten sonra sık sık ziyaret edip eksiklikler varsa anında müdahil olduklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu; “Bugün 1+1 Sosyal konutlarımızda aile ziyaretindeyiz. Sağ olsun hanım kardeşimiz bizi misafir ederek ikramda bulundular. Burada bulunmamızın amacı hem ziyaret hem eksikleri gidermektir. Bu konutlar yapıldıktan sonra aksayan yerleri varsa anında müdahale edip ailelerimiz zor durumda bırakmamaktır. Üst katta oturan vatandaşlarımızdan gelen talepler vardı. Onları düzeltmek için şimdi müteahhit firmayı arayarak yardımcı olmasını söyledim. Onlarında  inşallah sorunlarını giderilecektir. Tabi burada mutlu huzurlu bir şekilde yaşıyor olmaları bizi de mutlu ediyor. onların duası sayesinde bizim işimiz rast gidiyor. Allah kendilerinden de razı olsun.  Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Huzur içerisinde hep birlikte bu millete hizmet edecek şekilde yaşamayı bizlere nasip etsin” dedi.

 

EVİMİZİ ZİYARET EDEREK BİZLERİ MUTLU ETTİ

Kızı Meryem Yılmaz ile birlikte aynı evde yaşayan Safiye Yılmaz; “ Başkanımız bizleri zaman zaman ziyaret ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Ne zaman sıkıntımız olsa bizleri zor durumda bırakmıyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Evimizi ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BİZLERİ HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMIYOR

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Meryem Yılmaz; “ Uygun fiyata ev sahibi olduk. Başkanımızdan Allah razı olsun. Eksiklerimiz olduğundada ziyaretleri esnasında söylüyoruz ve anında yardımcı oluyor. Bu duyarlılığından dolayı ben ve tüm apartman sakinlerimiz çok memnunuz. Bizim gibi mağdur olan ve ev alma hayalini gerçeğe dönüştüren, bizleri yalnız bırakmayarak evimize misafir olan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.