BAŞKAN FADILOĞLU 1 MAYIS'TA İŞÇİLERLE BİRLİKTE HALAY ÇEKTİ

BİZ BİR AİLEYİZ…

Şehitkamil Belediyesi tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen 1 Mayıs Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce belediye çalışanının ailesiyle birlikte katıldığı şölende işçiler için onlarca kilo ağırlığındaki dönerler hazırlandı. İşçi bayramını belediye amirleri ile birlikte kutlayan işçiler yerel sanatçıların verdiği konserle de aileleriyle birlikte coştu. Kutlamalara katılmak için alana gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise işçilerin ilgi odağı oldu. Başkan Fadıloğlu alana gelir gelmez halay çeken işçilerin arasına girerek başkan yardımcılarıyla halay çekti. Daha sonra işçiler için hazırlanan döneri keserek işçilere ve ailelerine ikramda bulunan Başkan Fadıloğlu alanı dolduran işçileri masalarında tek tek ziyaret ederek tokalaşıp bayramlarını kutladı. İşçilerin alandaki çocuklarına da yakından ilgi gösteren Başkan Fadıloğlu işçilerle birlikte yemek yedikten sonra kurulan platformu Şehitkamil Belediyesi’nde çalışan işçilerin DİSK ve Hak-İş Sendikası temsilcileri ile birlikte çıktı.

 

BİZİM BİR TEK FARKIMIZ VAR BU MİLLET İÇİN BİR ŞEYLER ÜRETMEKTİR

Başkan Fadıloğlu konuşmasında 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla İstanbul’da istenmeyen olayların ortaya çıktığını belirterek, “Gaziantep’in farkını göstermek adına bugünkü etkinliği düzenledik. Bugün burada belediyemizde görev yapan DİSK ve Hak-İş Sendikalarına bağlı arkadaşlarımızın temsilcileri ile buradayız. Bu Gaziantep’in farkıdır. Bizim bir tek farkımız var bu millet için bir şeyler üretmek bir şeyleri hayata geçirmektir. Emekçinin yanındayız ama bunu bir siyasi unsur olarak kullanmamak için buradayız. Biz hizmet yapan DİSK’e bağlı Hak-İş’e bağlı hangi arkadaşımız olursa olsun hizmet kalitesini artırmak için hep birlikte buradayız. Gerçek manada 1 Mayıs’ın kutlanabilmesinin bu şekilde olması gerektiğini biz tüm Türkiye’ye paylaşmak istiyoruz. Bizim amacımız bu millet adına bir şeyler üreterek bulunduğu noktadan daha üst noktaya nasıl çıkarılabilir bunun kaygısını taşımaktır. Allah’a şükür Şehitkamil Belediyesi olarak belediyemizde görev yapan en alt kademesinden en üst kademesine kadar bütün arkadaşlarımızla el ele vererek belediyemizi bölgemizi şehrimizi en iyi noktaya getirmeye gayret gösterdik. Bundan sonraki süreçte de yine tüm çalışanlarımızla birlikte daha iyi noktalara gelmek için çalışacağız. Bizim anlayışımız işveren-işçi anlayışı ile değil hep birlikte mesai arkadaşları olarak bu millet adına hizmet etmeye gayret göstermektir.

 

MESAİ ARKADAŞLARIM 365 GÜN 24 SAAT ÜRETİYOR EMEK VERİYORLAR

Artık yönetim anlayışının değiştiğine işaret eden Başkan Fadıloğlu, “Bugün Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlemiş olduğumuz eğlence nerden nerelere geldiğimizi hep birlikte yaşayarak görüyoruz. Ben burada siyaset yapmak istemiyorum ama geçmişte yapılanlarla bugün yapılanların mukayese edilmesini ve bizim bu yaptıklarımızın da yetmediğinin görülmesini istiyorum. Çünkü bizim milletimiz her şeyin en iyisine layık. Layık olduğu yere getirmek adına da bir başımıza bir şeyler yapma imkanımız yok. Hep birlikte el ele verdiğimiz müddetçe bulunduğumuz seviyeyi daha iyi noktalara getiririz. Bu nedenle en alt kademesinden en üst kademesine kadar bu işe alın terini döken emek veren bütün kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Bizim anlayışımızda işçilerimizi sadece bir gün hatırlamak yoktur. İşçi emekçi bayramı deyipte yalnızca bir gün eğlenip onları bir tarafa bırakmayacağız. Yönetim anlayışımızda işçilerimizle çalıştığımız müddetçe hep birlikte bayram yapacağız. Çünkü ekibimizde bulunan herkes 365 gün 24 saat üretiyor emek veriyor. Tüm sendikal faaliyetlerde de bütün arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum” diye konuştu.